channel c就點錯相出咗澄清

1001 回覆
576 Like 43 Dislike
我比較羨慕 16歲已經去旅行 日日玩ig threads
父母真好 咁錫個女
自己16歲玩高達都要比老母屌撚死
依家人哋問條女電話話電話訪問, 所以條女俾咗電話人哋,
人哋打幾次無人聽, 條女先話打字溝通,咁一開始俾咩電話
依啲基本禮貌16歲都唔識?

16歲做唔到任何野嫁乜都唔知
星期5係咁打俾條女
如果佢係16歲
係學校聽唔到電話又好合理
我係條女就唔撚理channel c
搵東張算
你講咗個重點
csinnlai 只係話和服相係佢嚟,從來無認過其他相都係佢
唔知點解咁多人先入為主當咗每張相都係佢->佢就係美容雞
csinnlai唔彈出嚟,邊個話csinnlai係美容雞
隻美容雞收咗錢
而家都唔再理a先生
仲點氹到出嚟?

記者要放蛇約,就要花時間
Channel C又話人手唔夠
點得閒做?
咁俾左電話都唔係=要即刻聽
而且2024年
電話號碼可以好多用途
wtsapp又得signal又得
選擇用文字溝通係最正路
channel c叫埋佢接受訪問剖白感受 擺明想借機出多條片 即時反應唔夠快都好容易俾人斷章取義
由事主講明只會文字溝通都可以俾channel c講到佢拒絕回應咁 就知有幾狗
如果係WhatsApp洗乜問電話, 直接果度留言啦
你條弱智真係弱智
而且就同嗰啲暑假書店一樣
呢啲啱啱滿16歲嘅妹妹仔最鍾意做呢啲傳銷呃人嘅生意
因為一邊連登仔就只係想有證明女人係雞,
一邊黃屍就盲目支持所謂蘋果班底既channel c,
結果一堆畜牲就係唔夠證據底下圍屌個女仔
條女先話打字溝通,咁一開始俾咩電話
打字既話咪留喺一開始個平台, 洗撚另外問電話
Post撚咗人哋張相喎
張相寫明係csinnlai?
不過以你嘅智商應該理解唔到有乜問題
師兄講嘢好合邏輯,我都覺channel C冇問題,條片都算中肯:

首先啲資料來源自毒撚,咁係訪問嚟,人哋比咩咪show咩,有私隱咪打格,同埋佢聽完毒撚講,佢都有去呃佢果間公司問咩事,咁咪做咗公平採訪囉,查晒嘢,冇側重任何一面,仲想點?

咁而家有條女話自己被人偷相,開頭就比電話人,咁人哋咪打比你,而家又話只可以文字,即係點?人哋比啲問題你睇,你睇完諗好再慢慢打覆人就證明到你唔係當時人?又話得16歲,而家都6月啦,就嚟暑假會有幾忙,扮細個,on99,淨係識得係thread到聲大大圍爐
認得自己著嗰件和服同埋個景啩

你自己影完啲相
自己都會認得/有印象啦
黃屍同埋附屬霉體都係咁垃圾㗎喇
我都認得自己著嗰件和服同埋個景
係我嚟
channel c咁有原則唔聽電話就連message都唔覆,仲話人不願受訪。如果條女當日有聽電話,班記者會點報出黎?如果條女真係16歲番緊學,反而覺得佢咁做好識保護自己。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞