channel c就點錯相出咗澄清

1001 回覆
576 Like 43 Dislike
Channel C冇覆過人,直接出聲明點都柒㗎喇

啱啱望方原來條女冇話文字訪問,只係話文字溝通
跟住又話唔方便做訪問
我係記者係會認為佢係唔拒絕受訪
無原圖?又話張相係自己, 話張相係自己既人無原圖?
笑咗,你要文字溝通,但又要人哋聽錄音然後最後張相都有粒癦
唔知實際時間咪問人實際時間係咩囉
唔知實際時間, 可以問
依家女事主就係表明呢兩個和服相係佢而佢唔係美容雞,所以想刪左佢,佢d frd都認得佢張和服相,依家對女事主造成困擾係咪應該認真處理下,想要流量剪走兩張相再出過條片有無咁難
佢張相好清晰見得到係喺鼻翼隔離,但係條女好撚矇嗰粒係喺個鼻樑隔籬唔同位㗎喎
佢幾時講過冇原圖
你條賤種唔係我邊個都關心我有冇得醫
你真係賤種
channel c完全唔覆機喎
我咪叫你俾相,你俾張cap上cap?
你條賤種唔係佢邊個都關心佢
你真係賤種
我哋channel c係正義係為民請命
應該你幫佢哋fact check晒
寫埋份稿畀佢 再做多個訪問出片賺youtube views
咪叫你自己去條片度搵囉,冇你咁得好氣

你唔撚係想我自己俾我啲和服相你啊?
我係話你條賤種唔係我邊個都關心我有冇得醫
唔係話你條賤種唔係我邊個都關心我冇得醫
你真係賤種加弱智
事主問咗可唔可以打字溝通 會配合澄清 channel c係唔覆就唔覆㗎啦 你唔係以為換個方式問就會肯覆呀?
google梗係用原圖啦
段片cap上cap點google呀
所以我先話教你點用google搵相似圖片
乜春叫可唔可以打字溝通?
佢咪打字溝通緊囉
又多個弱智上水
而家混亂到有好多人搞錯左,
簡單講男俾有墨女呃,有墨女sd嘅圖,出到嚟同有樣嘅相係一致嘅
但有2張影唔到正面係偷無墨女嘅圖,無墨女就想因為呢2張圖就叫人刪片同澄清
搞到咁大件事

建議事主都係接受視像訪問

費事比D人越描越黑
我點會有當事人張原圖相先得㗎
唔好戇鳩啦
咁而家係channel c單方面拒絕溝通
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞