channel c就點錯相出咗澄清

1001 回覆
576 Like 43 Dislike
係你老屈💯
你睇你幾撚慘
連做傳媒報道要基本求證都要人俾例子黎說服你 費事理你就隨便標籤人做狗公
其實如果畀人偷相又打埋格,自己唔衝出嚟認係畀人偷相,由件事掉淡,會唔會係更好嘅方法
人哋咪基本求證咁問你今次點樣基本求證,係你答唔到喎

連登仔
除非連事主都係假
如果唔係 出過街認得樣仲點假法
IG 啲留言都痴撚線,仲鬧緊channel C,係咪無撚腦
女人好古惑
直到目前為止,我哋呢位「真正嘅傻鳩」都係講唔到「真正嘅傳媒」點樣製作「真正嘅新聞」畀大家開下眼界
受害者confirm 埋係真人
隻美容雞咁急出黎澄清

睇番msg,條女係話有兩張和服相佢既,果兩張一張得背影,另一張就高抄得個鼻同好少臉,其他正面相佢無話偷圖。

真正果個美容妹偷呢兩張圖,然後條仔認錯人覺得出黎果個就係和服妹都唔出奇。

唯一係confirm下把聲咪得不過條女又唔肯傾電話
係真係比人老屈就緊係用哂所有方法澄清啦
電話又唔聽 訪問又唔做, 淨係打字有撚用咩
求證唔到就咪撚post
拎走個報道同相先
咁都要教?
係咪以後阿豬阿狗比相channel c都可以咁做?
做傳媒係咪就可以唔洗講道德?
我就係求證唔到條女講真定假,所以唔信住條女
知錯能改
其實條女本身咩樣

張相完全一樣?

我諗深一層 都懶得再覆

一個記者若然對自己有要求 希望自己既報道係有質素
又點會甘於做呢啲東張西望式 嘩眾取寵既娛樂報道
分分鐘大學教既傳播101 班友都唔撚記得

更何況係吹捧呢啲報道 當channel C係正氣既讀者
人哋咪基本求證咁問你今次點樣基本求證,係你答唔到喎
幫推
得和服相係佢既話條仔又真係唔會認到樣
我教你班友托咩
你又唔係出報道出澄清果個
基本101個個記者受過大學教育都知 識就識 想做就做 唔想做就唔會做

你咪繼續當channel C係正氣傳媒
你咁自私,教完少忽肉呀?
人地俾撚哂機會澄清
條女都唔敢
分明就係同一條友黎啦
channel C 記者唔收人工出"新聞"
我咪唔自私教你囉
on撚9

而家係佢出報導在先

然後條女就話兩張圖被偷,首先果兩張圖就又朦又打曬格,一張背影一張高抄撚知邊個

條女出黎嘈想打比佢問下又話唔撚得,淨係證明張圖係佢有撚用

係咪以後阿豬阿狗求其話段片影到我plz del就可以del
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞