channel c就點錯相出咗澄清

1001 回覆
576 Like 43 Dislike
我都認得自己著嗰件和服同埋個景
係我嚟
如果係WhatsApp洗乜問電話, 直接果度留言啦
做錯野就賴xx勢力,真係一鳩樣
人地講明可以文字溝通 你就自己覺得人地疑似白撞 直接已讀人 仲出篇聲明講到人拒絕溝通咁 講唔通喎
on9同識保護自己有衝突喎

你認完自己弱智都唔會話自己聰明啦
得啦得啦 青撈尸夠晒黃 一定贏㗎啦
我都好想知一個本身喺報道連全名都冇出嘅人,點樣損害名譽
啲弱智既思維: 喺連登打字留言問可唔可以喺連登打字留言

我已經置頂咗
我都好想知一個本身喺報道連全名都冇出加全樣都無出嘅人,點樣損害名譽
公就cctoy炒車,字就連登仔炒車
佢依家要係度不停用重覆的說話戰贏哂D連登仔咁=無屈錯條女
Post撚咗人哋張相喎
張相寫明係csinnlai?
不過以你嘅智商應該理解唔到有乜問題

你條弱智講吓張相點樣令你知係csinnlai
你報咩料呀
我都好想知一個本身喺報道連全名都冇出加全樣都無出嘅人,點樣損害名譽
csinnlai唔彈出嚟一般人都唔會知係csinnlai
佢唔係問可唔可以留言 係問可唔可以溝通喎 你知唔知溝通咩意思
channel c唔配合 可以點樣溝通?事主連個實際時間都唔知 想佢點澄清?
你講到事主單機都一樣澄清到既 咁channel c洗乜邀請佢做訪問
條友真係似自閉
要係連登小天地搵認同感
我問緊條友俾完電話號碼叫好識保護自己??
如果你唔同意好識保護自己又搭咩嗲
都話事主連個實際時間都唔知 咪直接問, 話俾實際時間既不在場證明
你哋又話channel C冇認真求證,咁如果佢接受咗條女做文字訪問咁咪冇做到認真求證囉,背後打字果個係男定女都冇人知。

用電話起碼都知係咪女人嚟呀(但都不能確認到係咪騙徒)

咁如果想嚴格求證,咪叫條女出嚟,係一個公開場合訪問,同獨撚對質呀,驚咪搵friend屋企人陪囉,咁咪對雙方最保障,一句話唔得閒,得16歲講HI
原來你開咁多post係依個原因
你報咩料呀
又9吹?
佢嘅朋友同學咪知囉
咁佢喺朋友同學之間嘅名譽咁受損囉

原來佢嘅朋友同學知有樣張相係佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞