channel c就點錯相出咗澄清

1001 回覆
576 Like 43 Dislike
睇完#207串comments,原來樓主係弱智嘅,大家可以散band喇
3樣嘢完全無直接關係,你呀媽生漏咗個腦俾你?
睇黎你真係死毒撚黎,留電話唔可以係mesaage用?未約過人交收?

樓主你可唔可以快啲收皮
哇柒到地裂 你可以試下拍條片然後全裸打丁再blur 返個樣擺上網睇下你身邊啲人認唔認到你
如果我話有人用葉劉既相 叫我出去sale美容
而我去到現場 又覺得果個人就係葉劉
channel c就會照登?
仲會要葉劉澄清? 唔回應就話你身有屎?
On9 你邊位
點解要條女自證清白?
你仲要作嘢屈人唔同你聯絡
賤撚過共產黨
個盲鳩受害者認錯人講一句啲人就覺得係100%truth
同意,不停屌cc無補於事,佢究竟想想唔想還佢自己清白㗎?佢唔信cc咪搵其他傳媒澄清囉,夠料嘅話cc自然收皮㗎喇,條女宜家做乜鳩?
cctoy傻閪最叻柒咗當冇事
你返大陸住啦
原來而家啲所謂傳媒唔洗fact check,淨係靠個投訴人俾料就可以出一份所謂嘅news

咁樣刷流量肉唔肉酸啲
條女唔澄清佢自己蝕底,宜家俾人話做雞嗰個係佢,佢連係自己ig post證據澄清都唔做嘅話,我只能夠話條路自己揀仆街唔好喊
你係大陸住?無做過點解要證明?
2024年 傳媒可以鳩吹唔洗證據?
因為佢只係16歲? 講真識得點處理仲點會放上threads 緊係搵東張
做美容雞想扮無辜?
咁咪由得人哋屈你係雞囉,你自己蝕底之嘛,你自己俾人話係雞之嘛,你覺得cc鳩吹咪用證據大巴大巴煎佢囉,你選擇乜都唔做淨係係自己ig話唔係唔係,cc就會還你個所謂公道咩唔好搞笑,面對現實喇
毒果真係毒果
文匯報夠話陳朗昇叫雞
又唔見陳生上文匯報呈清?
如果事主真係清白又覺得處理唔到,希望佢明白佢其實係要搵父母長輩去處理呢件事,相信佢哋應該更有智慧同經驗去處理,好過宜家on99咁又要話人屈佢又俾唔到證據去澄清,完全唔係處理呢件事應有嘅手法,唔需要驚家長唔企係自己嗰邊,冇人會容忍有人屈自己個女係雞
俾人感覺佢係Threads玩緊泥漿摔角搏流量
大眾眼球
條女唔係剩係話得兩張相係佢咩
俾人偷咗黎用
同埋佢都冇墨

不過如果唔係同一條女
channel c點刮到佢電話的
人地受害係拎證據出黎俾傳媒+受訪俾人呃
而家呢位話俾人偷相受害既就只係一尾網上
話俾人偷相
連出黎受訪為自己出句聲都唔想出
咁撚大件事約記者+條仔出黎直接屌柒佢地啦
佢先得16歲,坦白講我都驚佢唔識處理,所以我講咗好幾次,佢必須要搵家長去介入呢件事,講真清白係你自己嘅,你自己唔爭取唔主動去澄清嘈乜姐?網絡世界咩都有痕跡,佢過多幾年想搵個正經嘅男朋友老公時,唔好問點解人哋嫌棄佢誤解佢
條女真係麻鳩煩,出去做訪問+對質已經解決到件事
啱呀同意
另外嗰啲所謂「傳媒」 睇得多都壞腦unsubscribed
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞