channel c就點錯相出咗澄清

1001 回覆
576 Like 43 Dislike
原來你有思覺失調係因為你日日屌自己
正皮
單憑一個threads叫人點信曬
你真係好撚柒,個浸死雞撐飯蓋味出哂黎
影全身同影碌鳩都唔識分,你老母個臭閪生你出黎應該生少咗個腦俾你
上面已經答咗點解喇叻唔切咁,硬係成隻狗咁聽到少少聲就吠黎吠去,你老母唔記得俾個口罩你帶?
你條弱智又表現點弱智,留message咪用返原先個平台留洗咩問電話
你班弱智專做無意義既嘢,其他人唔係
變態佬會認唔到自己條j咩
你真係幾弱智,相點會有錄音聽,擺明兩樣嘢係分開架啦 你唔開post 都唔洗俾咁多人屌老母添,你咪又係開,犯賤
你條弱智原來知兩樣嘢係分開架
咁channel c點樣一開始拎到錄音fact check呀
我講緊人哋認唔認到事主唔係事主認唔認到自己,你無啦啦講變態佬認唔認到自己關咩事呀 我淨係知你認唔到自己係個弱智仔啫
Channel C引用被騙男事主:

俾人偷相嘅女事主:
樓豬癲撚到
人地用小紅書所以就應該被Channel C老屈
咪就係人哋認唔到事主囉, 條女唔彈出嚟無人知係條女
唔識好似啲普通市民咁去人哋個thread 度搵?都啱嘅,物以類聚,啲咁嘅垃圾傳媒係有你依啲咁智障嘅地底泥先做得起 咁簡單都要問有啲驚你連屙尿洗唔洗除褲都要問
你老屈Channel C老屈喎
咁點知佢係咪美容雞先
唔識好似啲普通市民咁去人哋個thread 度搵
依家係你啲弱智唔識定唔肯直接同人講喎
係喇係喇,總之人哋俾人屈唔應該出聲因為佢有個閪就乜都唔啱丫嘛,咁驚女人肯定你係個死gay 佬黎 同埋人哋一開始係叫channel c 睇pm 無主動彈出黎。又要大大聲又唔追晒前文後理就縮返入你老母個臭閪度唔好擾亂視線啦柒頭
其實channel c有時啲片做得唔錯㗎,但係唔知點解有時個報道好有問題,係毫無職業操守。

例如國泰轉機盲撐讀者,客觀事實都可以畀佢顛倒是非。或者無數次幫閪客講嘢,港鐵bb車呀紋身師呀等等。

搞到個躲臭撚曬基本上

而家呢啲咁嘅羅生門叫人點撐channel c嗰邊?
又自打嘴巴,人哋直接cap 晒圖當睇唔到?陳百祥係你老豆呀教到你個白痴仔淨係識逃避現實
未查證就單方面接納晒個男事主講法
然後貼晒女學生啲相出嚟

以上並唔係我老屈 而係佢已經做左嘅事
pm有錄音?原來你憑文字就聽到聲
依家係個女事主唔接受電話訪問,要求只打字覆喎。唔明你講咩請個人返來接電話喎?就係打字未必FC到,先要打電話/面對面問。點知你post既圖係咪又第二度偷落黎?文字背後係個男人?
到時又話佢唔FC。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞