channel c就點錯相出咗澄清

1001 回覆
576 Like 43 Dislike
咪話咗可以打字溝通囉 都去咗報案咯仲有假嘅

16歲合法做野 點解唔可以?
人哋受害者見過你 確認係佢真人
但佢話自己唔係
唔想比人聽到把聲比較咪凈係打字lor
收皮啦死文盲 仲學人做女權
睇清楚內容先啦 柒頭
中國移動黃玉珍
即係咁就可以唔洗求證 佢講咩我就照出
之前有個連登仔貼張相老屈佢個女同學係HALL 雞 真係蠢撚左 應該打埋格先出

軒軒萬事屋 VS channel C

不同:軒軒萬事屋只係出字
我地正氣既channel C出字出相(不過好有心 幫你打下格仔)

相同:都係無求證 報料條友講咩就係咩
軒軒萬事屋進化版

channel C好正氣
https://lihkg.com/thread/3302555/page/1
你唔係公眾人物,我點樣起到你底呢請問
老老豆豆,做傳媒仲可以點fact check法

個受害者都話同一個人

約個女仔問又話msg傾唔肯電話傾

咁channel c點知你係咪真係呃人條女而家扮比人偷圖先
係咪驚比人認到把閪聲
見到以為真係俾人偷相,點知真係有份做
畀人屈完仲要畀佢地有素材繼續拎流量咁爽
唔明點解要做訪問,Confirm係被偷圖 刪片 搞掂
老老實實 條片入面岀現過好多相但受害人未必係講緊事主嗰張
錦鯉咪唔好澄清囉

又要澄清又唔肯拋頭露面(反正一早露咗)
笑死唔敢覆我
「真正嘅傳媒」係點大家都唔知,但係「真正嘅狗公」就搵到一隻嘞
問題係點Confirm係被偷圖?

你拎曬證據證明d圖係你既,同你有冇出去呃人係兩樣野。

如果個男既話果日出黎就係相中人,除左對質,咁應該點confirm
佢嘅訴求就係刪片咋嘛 唔係想被訪問
睇多啲真正新聞就唔會問得出呢條問題啦傻鳩
知唔知JTBC呀?
我明你想表達咩,但如果對質如果條仔Keep住話有呢 真心只係口同鼻拗,乜Channel C打電話話Confirm到?
受害人見過條女嫁喎
話俾人偷相講唔通
問題而家羅生門呀嘛

一個話被偷圖
一個話就係佢

除左聽埋聲,仲有咩方法先。再下一步就係當面對質架啦。
有你咪講囉,句句都係「真正嘅咩咩咩唔係咁」但係又講唔出具體係點

「真正嘅傻鳩」應該係好似你咁
87婆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞