無職轉生呢套野真係好嘔心

864 回覆
299 Like 831 Dislike
其實呢套就係好睇在主角心境的變化

suggest 你睇小説
日本異世界除咗男豬開金手指+有n個老婆+瘋狂屌閪仲有冇其他特別

暫時有睇屎萊姆 芙莉蓮 美好世界 迷宮飯
無睇套嘢 睇你段字啲人 咪真係以為集集都黑獸輪大米囉
所以打飛機漫底蘊都係精神污染
細個做個啲野全部都係性騷擾
作者問題,一開頭掛個性犯罪既罪名比主角,搞到轉生後既行為都好易比讀者聯繫到性犯罪,其實呢d行為放係其他作品就只係一d偏搞笑既福利劇情
佢同藍毛果啲集數仲唔撚係集集輪大米?
成間房成村男人 咩獸人 人類都企哂係度唔著衫望住隻精靈係張床度比人狂屌
仲要次次都整一個比藍毛女主角發現暴走既劇情
同男主一齊組隊就搞哂果班雇庸兵隊友
成隊十幾個阿叔都同佢做過愛
你公道啲啦
點解日本咁鍾意講啲前世係肥柒毒唔識講嘢唔識做人一世處男既人做轉生系主角
呢套睇左頭兩集,見到話男主角前世又係啲自閉毒撚就唔想再睇
係都要加呢啲設定去解釋點解主角唔同人溝通而發生誤會乜乜乜
一個失敗既人去到異世界其實好難想像會變得成功
咁佢咩原因要不斷搵人做愛,唔公道啲講埋?
第幾集
本身冇睇搞到有d興趣八掛下係咪真係咁癲
唔咁寫點俾樓上班毒撚代入
唔公道啲講埋點解個作者要寫啲咁嘅原因同咁嘅角色?
芙莉蓮都算異世界?
Sorry 因為都係魔法背景所以潛意識當係
魔戒如果係動畫都會被當成異世界
睇佢段字,係咪以為集集都20分鐘黑獸咁,扯扯地?
莫講話異世界啦,
現今歷史倒退1百年,人類都係15歲咁上下結婚生仔
家族愈大愈富有機會有提前添

無職轉生睇過小說,未睇動畫,背景應該似中古,老豆係好似係劍士領主
屌下婢女好正常
睇完樓主個po,即刻追部動漫來睇
佢個設定係話隻精靈中撚左降頭 所以要定期搵男人做愛
平時佢動畫表現都已經勁撚淫賤
一入餐廳就話聞到好多男人既臭汗味 仲話好撚正要搵食
同男主角同其他雇庸兵組隊之後
晚晚同唔同既雇庸兵成員做愛
仲要男主角就正正係隔離房偷聽
雖然故事入面呢隻女精靈唔係男主後宮之一
但係果種ntr既嘔心感覺出哂黎
肥毒轉世變靚仔身懷絕技周圍屌都算
第一季 有D多餘既咸濕位
例如細個玩女人底褲, 師傅門口睇主角老豆扑野自摸
呢啲精神鴉片專比懷才不遇毒撚睇,幻想只要換個環境,自己都可以開掛屈人機,啲女爭住倒貼,暫時忘記自己現實同主角一樣咁廢
公道講句 全game最正係基列奴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞