無職轉生呢套野真係好嘔心

864 回覆
299 Like 831 Dislike
你說得很正確

其實入面得魯迪的反對亂倫

其他人都唔當一回事

白毛都唔明白魯迪如此反感

扭曲的其實是魯迪

入面的確有買奴隸的劇情

模型佬買來幫手做模型

不過個奴隸生活應該好了十倍

所以都沒甚麼
講緊愛莎篇,無職癲狗撚唔好亂咬人
控制下自己情緒
惡撚到,人地未cap哂上面講咩就話人癲狗
我都未話你癲狗啦
控制下自己情緒啦話人癲狗個個
我認為你冇打算理解我講咩
之後唔覆了
愛莎篇道德問題大到作者改幾次都唔得要刪文
之後出文庫版都唔敢收呢篇。
無問題點解唔出版? 唔留返個Web版?
班戀童亂輪癲狗會話中世紀係咁架啦

要修改唔出得就一定係內容問題
最近應該都大把例子
無問題點解唔出版?
成日都乜9 出版唔出版
佢出得,賣得,你中意睇咪睇同買囉

呢個post開得自然係有人頂唔順無職咁撚嘔人,睇唔起佢啲fans。
上面幾隻無職狗係都要入黎以一戰百做乜

明明就有個無職post,入去咪得套野真係掂,好似白頭妹咁,自然大把人撐,唔洗幾隻無職狗以一戰百
你以一戰776添代入代表既毒撚
作者都自己出篇文解釋係內容問題所以下架
咁都有得兜,作者自己講埋原因原來都唔算數了
無職撚既腦補能力已經超越埋原作者,真係犀利
你番去搞幼幼,搞自己老母啦 同你講都覺得嘔心
都唔想覆你條垃圾都仲要覆
巴打千其唔好睇正義迴廊會好危險
唔夠人講話唔想覆,柒撚到
有道德爭議咪下架愛莎篇公認係有,咁無問題個啲咪唔下架,例如出到版同放到上影視平台嗰啲,係你哋要踩到愛莎篇以外嘅無職都係好有問題咁,咁有問題唔下架埋?netflix仲唔夠公認左膠?
你正一傻閪,點解搞幼幼劇情全球都禁,殺人ok
殺人打片文片乜片都有,搞幼幼我見識少,未睇過

都係個句,你乖啦,去搞你想搞幼幼,同搞你老母啦,中世紀好普通唔係咩
咩公認有,班無職撚話中世紀係咁嫁喎
亂倫同搞未成年佢地都覺得無問題嫁喎
其實作為一套青少年向的作品
寫呢d 野的確有問題
但我唔認為內容有問題
唔係唔覆我架咩柒頭
依家係你話人地睇野會代入我先笑鳩你睇正義迴廊會殺人
咁同禁唔禁有咩邏輯關係
醒小小好冇
我係話有道德爭議,爭議即係兩邊正反都有,唔識中文?

同埋你死都唔肯答點解netflix唔下架即係算點,係咪即係無問題?
發爛咋將人講既野上綱上線,將一個後日談講做代表成本小說
笑撚咗,不如你講多幾套有搞細路嘅片出黎出啲咁撚垃圾嘅情節都要護航中世界冇問過

佢出得比你睇,你接受到咪得囉
接受唔到嘅人咪覺得呢套野嘔心囉
同netflix講同黃viu講丫嘛,點解依家正章冇下架啊,柒頭
你講到仲有邊套搞細路女未講唔到就收皮啦,冇關係

殺人差唔多套套少年漫都有
要搵你堆人渣嘅錢囉點解
搵人渣錢就可以上線咁唔見cp可以上線
啲人真係on99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞