無職轉生呢套野真係好嘔心

864 回覆
299 Like 831 Dislike
寫信去黃viu Netflix投訴未
成套野唔知有無1%係講做愛
咁樣就可以同夜勤病棟並列

原來唔係睇已經可以ff曬劇情發展
2024仲日日劉仲敬
唔係白卡都應該精神失常
雲尼唔想做你呢個生花柳雞蟲嘅老婆呢
我直接講,成年人搞𡃁妹,廿頭都已經爭議性,三十以上一定係變態,完全冇討論空間。
你po最低性交年齡當回應咗,完全冇考慮過現實,警察會照鋤你,你會立即比人炒,被孤立,分分鐘出街會人打,呢個先係現實
cctoy係咁上下
俾人帶一帶風向就變弱智
樓豬講幾句嘢佢就覺得成套野都係戀童
唔好話小說 我諗動畫佢一集都冇睇過
真係好撚垃圾
日本仔就係中意變態野
你逼隻雞奶屎眼咁重口
學咩人睇純愛puppy love呀
就算係噁心都係人類噁心啫
有冇睇過Game Of Thrones
啲扑野畫面咪仲多

可以理解嘅係古代/仿古代應該冇乜娛樂
性係最佳娛樂
警察會照鋤你,你會立即比人炒
屌好撚老尷
幾時同netflix同黃viu report
變態都只係呢套野其中一個問題。
另外嘅問題就係作為精神鴉片販賣廉價努力奮鬥,呢套野如果唔係班毒撚fans吹奏捧到咁高本身都冇咁多人屌,只係一套普通毒撚j片,要吹奏就唔好怪外界審視個內容
上面條友舉例舉歐洲
你可以試下喺歐洲自稱pedo
辛苦哂白卡精神潔癖判官去審視哩啲內容啦,多謝哂你既意見
有時間方便可以sd email去viu同netflix反映下
你幻想出來的現實吧

孫中山表示

一樣做國父
辛苦哂白卡精神潔癖判官去審視哩啲內容啦,多謝哂你既意見
有時間方便可以sd email去viu同netflix反映下
真係可惜,你現實比車撞只會死,而唔係轉生成貴族公子學魔法
一日netflix 黃viu唔下架
你班道德撚都係輸到褲都甩喎,點搞呀
純愛戰士梗係要叫雞
好撚老尷,你同個個刀劍中二病有咩分別
你條戀童毒撚連同屋企人分享套野都唔敢,邊個輸到褲都甩我諗要再斟酌下
很好....你很腦殘嗎....敢這樣講刀劍神域.......我死也不會放過你。我給你兩個選擇。
1:我把你送去給鬼灯
2:你給我做好心理準備...因為死亡已經降臨在你身邊了。
你逼我的,聖使之裝:裝備:聖冥靈武:真-聖星夜嵐靈刀、真-星夜慄凜靈刀
你給我受死吧:雙刀絕技:奧義,滅靈,賦予亡者戰魂力量,星夜冥靈閃-一式、奧義,聖靈,賦予王者戰魂力量,星夜聖靈閃-二式
要是敢在這裡再說一次反刀劍神域,你就別怪我不客氣了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞