無職轉生呢套野真係好嘔心

864 回覆
299 Like 831 Dislike
戀童毒撚以為剩係睇最低合法性交年齡就得
性交兩邊都十幾歲兩小無猜就得,肥柒毒主角三十幾歲轉生,大個少少真實年齡四十幾五十,中年肥柒毒敢同未成年性交,警察直接用abusing position of trust理由照拉你。坐完出黎你人生已完

笑撚到仆街,西方社會最出名對戀童零容忍,戀童毒撚係咪身處平行世界
你都弱智,叫你等多兩三年先好難
咁難可以唔寫出黎,拍兒童色情去性侵一個個細路女,就係為咗服侍你班死毒撚

好嘔心
笑撚到仆街,西方對戀童零容忍,但左膠Netflix又買套戀童無職嚟播
戀童毒撚去美國入境可以試下show手機入面啲細路女卡通J圖,再同個關員講你係黎合法屌𡃁妹,睇下會有咩後果
你現實世界係唔會有咩前世記憶呢個問題架喎

係作者為左色情元素而描寫一個戀童無藥可救嘅肥宅有得轉生做細路 再刻意描寫佢身邊啲𡃁妹可以俾佢滿足前世不合道德但現世合法嘅慾望 先咁多人議論啫
re0 美好世界 幼女?
一句講晒,呢度有冇fans試過同屋企人分享呢套合家歡勵志親情動畫?
認真,你似唔啱睇異世界
或者你睇嗰啲要轉生後屌人老母嗰種先啱
相近年紀都唔屌得
屌完處 仲留做記念
少女唔鋤愛阿婆 respect
而家一開口就做愛,說好的呢套野主軸係親情同努力呢?
唔該淫賤H漫唔好扮勵志正面,你正正經經sell做愛,同夜勤病棟人間牧場並列,我冇意見
咩年紀就做咩年紀要做嘅事
四五十歲就唔好諗同未成年少女做愛戀童毒撚唔該照下鏡冷靜下
Netflix所謂戀童畫面都播得出都未有事啦柒頭
你啲道德塔利班唔去b站做審查員真係浪費晒
仲日日係度劉仲敬,中國法治道德觀啱你多啲啦
我覺得唔著底褲嘅女神都算係外掛啦
道德塔利班
你試下現實同任何一個身邊人,同事又好親戚又好,分享下你呢個post講過嘅野,你會頓時發現,全世界都係道德塔利班
劉仲敬(b站審查員)
戀童毒撚
其實真係冇咩點講做愛,
你係唔係睇錯了h 漫 版本

一開口就講做愛那個是你

我覺得你似係捉住
once upon a time in America
有幕12歲女全祼,就不停話兒童色情
套電影垃圾那樣
喺覆緊由「你」提出嘅「關於道德上」一啲變態行為嘅爭議
你就話做咩要係咁講做愛,親情呢努力呢
你咁鐘意泥漿摔角
咁你真係啱睇夜勤病棟多啲,夠肉緊
仲要唔洗用腦嗰下緊要
樓豬幾好嘢
引到成班認真撚入嚟屌套野
都唔知好嬲定好笑
白卡精神潔癖同netflix同黃viu report丫嘛
普通人睇故仔係睇吓主角喺唔同環境遇見咩事,點樣應對
係得你條kam撚要FF人哋想代入個角色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞