無職轉生呢套野真係好嘔心

864 回覆
299 Like 831 Dislike
其實男主係實力上基本上都係靠天賦
外掛係有無限魔
但真係無龍傲天 邊有龍傲天要次次靠圍毆

男主努力比較偏向係比人神威脅 為保護家人所做既努力更多

努力走出心魔 擔起責任咁

魯迪係劇情上本身已經有寫明佢無落全力去提升實力
咁勁基本上真係因為拉普拉斯因子

我自己理解係咁
咁和真呢
你搞清楚做得,同拍得嘅分別先。 有邊個國家係可以批準兒童色情,仲要係電視播出黎
真係,哥布林殺手
灰與幻想的格林姆迦爾
世界盡頭的聖騎士
呢幾套我先覺得叫冇外掛
無職冇外掛?算啦
冇睇就亂咁屌外掛
細個用魔力就變無限魔<<
係講緊個個世界所有人以為魔力總量唔會變,但事實係魔力總量由細練起係可以成長,但係得主角一個人發現哩樣野
一句h2o就無詠唱<<
無詠唱係想像到生成物既原理就可以做到無詠唱,到之後既世代都唔係得主角一個人可以做到
剩係前世?剩係呢個post,你睇下有幾多fans用中世紀價值觀藉口為後一世護航?
護係咪都鐘意睇 美少女+走甜 ?
作者自己都係,佢就係這樣想

講緊魯迪無視奴隸黑工(做模型)
佢自己根本就唔係想寫一個完美的人
我剩係睇到個現代戀童肥宅去到異世界轉生因為嗰個地方所謂中世紀道德觀 就可以合理化自己一個幾十歲肥宅嘅靈魂嘅轉生後生仔去屌𡃁妹
我睇到佢不舉,跟住想屌白毛妖精就無睇,寫到個主角好似好深情咁,其實周圍呃蝦條,渣男到爆,唔知有乜好睇
淨係見到你句龍神可以俾主角屈死已經你係弱智
啲盲反撚露撚晒底
通常都無睇小說
一句講晒班人一係動畫黨一係弱智
我中意重甜 內心的糟糕念頭果啲
但係好憎ntr
黃viu仆街到,買套無職返嚟塗毒我哋香港道德撚嘅純潔正義弱小心靈兒童色情都敢播

呢套野仲未俾人圍剿都算係咁

因為中世紀題材 所以可以屌13歲 仲可以喺現實世界到播出嚟其實佢講完自己識唔識笑
因為後世真係無問題喎
你接唔接受中世紀適婚年齡低呢個理由都好,呢樣都係客觀存在嘅現實正史
就算講返現實,同紅毛扑嘢嗰陣15歲
第一,日本都係2023年先由13改16歲合法性交年齡
第二,時至今日依然有好多地區嘅合法性交年齡偏低,支那14,柬埔寨13,緬甸14,泰國15,孟加拉14,巴基斯坦14
如果話以上國家水平比較低,咁奧地利,德國,義大利,葡萄牙,聖馬力諾,塞爾維亞14
丹麥,法國,希臘,摩納哥,波蘭,羅馬尼亞,瑞典,克羅地亞,斯洛文尼亞15

咁有咩好拗
現實去shithole國家搞𡃁妹嘅渣滓都應該係有相同諗法,「阿富汗傳統價值觀就係搞𡃁妹𡃁仔,我都只係入鄉隨俗
13歲係模幾野

仲要係條女引誘

15先仆
呢套有ntr?係咪要全世界女角都係男主後宮先唔算ntr
所以啲戀童癖鬼佬咪鐘意去東南亞屌幼幼
當地合法文化接受到嘛

但都唔會返到自己國家係咁講無問題,合理同咩正確史實囉
個精靈岩岩果集出trip就比綠帽個毒撚帶
konosuba
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞