無職轉生呢套野真係好嘔心

864 回覆
299 Like 831 Dislike
無睇過,所以唔亂下判斷
異世界黑心企業?個主角去異世界無技能比人賣豬仔去還債,間野仲要係黑心企業ot無補水,工傷無賠償賠灌毒雞湯
老師學生呢個問題 如果係真心相愛既
我覺得近年已經冇以前咁介意

但如果係單純性方面既問題應該都仲係好影響
因為性既慾望係會影響甚至控制到一個人
冇記錯只係代了課好短時間

不過現在來説師生戀好少事

而且女主那時起碼上了大學
但老師搞學生應該唔洗喺呢行做
作者都DEL左 應該唔會出書
咁即係成年後就冇問題?
作者話篇野違反平台條款,有問題要落架
聯絡後爭取唔到保留
都可以斷章取義話作者都話內容有問題

Meanwhile 作者話自己係齒輪
https://x.com/Magote_rihujin/status/1794965484065919040?t=-EEKVNmcq0O58HwRKaY6iw&s=19

Meanwhile 某個封面

Meanwhile 改寫後嘅蛇足都有暗示男主忙緊某件事
「師匠は最近、何かと忙しくておいでですからな。ほら、あの一件で」
咁你開得post 你係想搵同你想同諗法既人者
但係有不少人入個post 係唔認同你 即係好似你就係頂唔順體臭咁囉
你睇完你覺得無職搞細路女同殺人有可比性
先唔講大把人都話gta 教壞細路,但實際你你邊有方法出街搶車殺人

但無職唔同,上面個條弱智p牌仔,佢現實會唔會搞細路同佢老母,我就好難講。成條白卡咁
成年左就定義為已經有個人思考能力 理論上雙方同意唔犯法就冇問題啦
唔夠人講就攻擊人p牌仔身份+唔覆柒撚到
你行落街搵車搶隨時仲多過見到細路仔啦
問題係我玩完gta我都冇能力搶車
上面條p牌仔分分鐘直係會搞佢自己老母同女

我都講咗好多次點解咁多作品殺人,冇作品搞細路定你覺得只有無職作者有諗到搞細路女同亂倫呢啲咁優秀嘅ideas
正義迴廊對點樣殺老豆老母有咁詳細既描寫,你代入完一定好危險
仲係學生緊係有問題,你都唔想你仔女比老師搞。
畢咗業就冇問題,成年人有自己思考能力

補多張佢地價值觀
冇錯
我地一直講緊體臭肥婆好嘔心
你地一直話佢好有內涵

最後有堆人話體臭肥婆冇問題,中世紀成條街都係,你唔報警拉咗個肥婆
中世紀成街都係
亂鳩咁比喻引人笑以為自己好有道理
my anime list 輕小說史8

當季第一

似大部人都覺得佢靚女

你話甚麼cp 亂倫都冇咩人care
哩到正負評又輸,人氣又輸,你搞到佢無地自容架啦
#720,都係個句,你接受到咪得。我接受唔到咪覺得嘔心。
Cp Netflix 同Viu都唔介意,佢要搵錢,又有人肯比錢。
重點係我地冇入無職post踩場,自己開個post屌呢套幾嘔心有乜問題
下面個網高人氣過鬼滅,出黎搞笑
又黎獨有既cp定義
咪玩啦Ching
講緊YouTube 一個你口講話想屌未成年都會永久ban你既平台都接受到無數既無職clip同解説你所提既嘔心劇情,事實主流媒體無一個覺得有需要ban

你感得嘔心當然係你自由,但唔好以為你意見一定係主流先得架
仲要標籤同你相反意見既人負面形象,你無得怪有啲人入黎defend 架喎
總之喺佢嘅世界呢套動畫就係CP啦
咩FBI都唔認為係呢啲佢唔識亦唔理啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞