無職轉生呢套野真係好嘔心

864 回覆
299 Like 831 Dislike
睇A片睇上腦毒撚,自以為人地睇文娛作品都係會第一身代入主角既際遇
比人反駁正常人唔會咁,如果唔係睇殺人片咪會想殺人
佢既反駁論點:其他作品冇咁既劇情
笑死人
唔敢答柒頭,仲有邊有搞細路女,冇你就收皮啦

再唔係我講一套有殺人,你講一套搞細路同亂黎聽下。
冇你就番去搞你老母啦,唔好出黎吠
紅毛搞個時都已經15,愛紗編一定唔會動畫化
但係你條毒撚一定會代入主角FF自己做埋同一樣野
睇完我終於明白你係弱智。 中世紀亂倫,殺人同搞細路女都咁普通,點解殺人隨便都幾十套,搞細路女一套都冇

你咁都唔明其實冇野好講
我唔駛睇完都明你係弱智添啦
將劇情係大眾作品普唔普遍出現同埋讀者代入方式拎埋一齊講
唔好睇咁多A片啦
點解有搞細路女既劇情既作品都可以上NETFLIX同黃VIU架
賺人渣錢??點解其他CP又冇得上架

咁你就唔好拎殺人咁普遍嘅劇情做論點,番去搞細路女同你老母啦

又唔敢答有冇作品有搞細路女劇。
我幫你答啦,「冇」
咪得囉咪完討論囉。

咁我就一定唔會睇有搞細路女嘅作品,覺得睇嘅都係人渣。仲有冇野好講冇就收皮
中世界好普通嘛,應該係啦

你條柒頭係咁FF人地會代入主角際遇然後話人會搞細路女同老母
睇小D A片先駁啦
你自己諗通左個邏輯先啦
如果單單賺人渣錢就可以上,咁點解CP唔可以上啊
點解套野可以上NETFLIX同黃VIU架
你都講唔到仲有邊套可以搞細路,佢點上柒頭
根本就冇呢類作品,想上都上唔到啦
原來左膠netflix咁無社會道德責任
CP咪大把搞細路囉,CP上唔上到啊
你真係弱智架wo
你唔知敗登左膠黎咩
一講netflix班友就駁唔到要係咁叉開話題
屌你講到作品名未定正係諗到h漫?
#653佢都唔敢回我啦
我冇睇過cp點up到名啊
cp到底上唔上到netflix啊,無職點解又可以上到netflix啊
你答到我未
黃viu魯庭暉都畜牲嚟,唔ban無職
你又冇睇過咁你問乜9點解上唔到非h系列都冇人作咪冇囉柒頭

無職咪cp囉,咪係Netflix 同viu囉其他你講到非h再傾啦弱智仔
無職係cp咁你重唔report去警署???
痴撚線真係弱智
睇cp仲咁大聲問人點解唔report 都話要賺你堆人渣錢
再唔係你去自首囉

點解冇其他cp,因為冇非h類作品,佢想上都上唔到。得啦完未?
指控一套係公開平台上架既作品係cp然後叫人自首
你條柒頭睇完正義迴廊代入得滯殺左人啊,幾時自首啊
無職係非h類cp,viu同Netflix 都冇ban,就係咁。佢踩係條法律批嘅線上,唔代表佢唔係

而你亦都講唔到另一套非h cp,即係證明到大平台冇禁非h cp咁簡單,有乜問題

邊個話大平台一定要禁非h cp, viu同Netflix咪冇禁
佢踩係條法律批嘅線上,唔代表佢唔係

原來係法官大人
ching睇左邊套法庭作品代入得滯啊,清醒下啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞