無職轉生呢套野真係好嘔心

864 回覆
299 Like 831 Dislike
好似得你先至係咁係到放大
成個post得你幾個不斷解釋呢啲垃圾劇情
碌上去睇下正常人點諗啦得我放大

如果你講到呢套咁神,咁根本唔需要呢啲垃圾情節,呢啲垃圾情節寫出黎吸引乜人大家都知
成日講迎合變態佬點點點
講一大段廢話,就係「你自己」覺得反感啫
個人情感收返埋啦社會垃圾,個世界圍住你個巨嬰轉咩?
人哋寫嘅故事有創作自由,你想輕輕帶過,人哋作者唔想喎呀左癌巨嬰
你覺得人哋唔合法咪告柒佢囉社會垃圾,喺度叫春自high,正一loser
「佢覺得佢覺得」
智障左癌嚟要個世界圍住佢轉
咁樣調番轉黎講得唔得架
PO主屌套野,正常人睇完比完正負評走左
係有幾個有心D既入黎講點解
正常人
唔知邊個係loser,睇下個post名,自己代人咗,唔抵得大部人都覺得你地好嘔心,成個post得你地幾個係到護主你真係唔好覺得世界圍住你轉

自己開個post講幾神囉,loser學人出黎吠
佢講正常人先好笑
正評2百幾負評7百幾,正常人就係睇完留完評價最多留一句野鳩UP下就睇下個PO架啦
係得幾個KAM撚留係到圍爐屌套野
重係到話正常人乜乜物物真係笑到好辛苦
loser學人出黎吠
唔望下個PO正評數?
loser學人出黎吠
自己代人咗
「大部分」「得你哋」
全部都自己覺得,一啲邏輯都無
果然係低學歷社會垃圾,睇少少個辯證就顯然易見
正負評講緊乜
鬼滅全球熱播連登調轉反鬼滅都仲得啦。

學人講正常人你呢啲社會垃圾夠膽出街講無職再講

其實你呢啲loser咁唔抵得唔識自己開post賺無職或者番去個動畫post圍爐咪得,出黎比人笑做乜
正評唔代表乜,唔通你幾條碌柒又代表到D乜咩
連哩到正負評都輸就收番埋圍爐啦loser
成個post 邊面人數多唔識數 邊啲comment 正評多唔識睇
不過你代入咗落去,幻想緊自己搞幼女,親人,係難啲溝通。乖
咪你幾條碌柒係咁loop囉
咁勁係正評數反cup丫嘛
正常人比完正負走左啦
死毒撚睇套野都話要咩代入主角
睇a片睇得太多啊?正常人睇哩d故仔都係睇下主角/唔同角色係唔同環境遇到咩事點樣解決點樣轉變
唔通睇魔戒我又要ff自己係主角上火山扔魔戒咩
睇a片睇上腦
真,其實成熟嘅人睇故事先會代入角色切身處地諗佢處事合唔合理呢個亦係同理心嘅表現
咁亦係品評一套作品好唔好嘅其中一個好重比重嘅地方,個角色有無根據返自己嘅性格同處境做專屬於佢合理嘅行為,而個行為亦刻畫返個角色嘅人性
唔明啲兒登仔話咩代入角色ff嘔心係咩玩法
睇斷背山應該都係基
根本人人都係基佬
睇正義迴廊好危險架,睇完會ff自己殺人
笑到我仆街
班友仔講到咁有道德問題,但黃viu netflix又照買嚟播都係b站同中國道德法治觀啱佢哋多啲
Viu Netflix 啲高層都係毒撚,都係嘔心,都代入咗!
或者換個思考方向
愛莎事件係對男主前世同莉莉亞勾佬報應
而且兩位係早就扭曲成長環境嘅直接原因

其他人反對可能係年紀差,思考未成熟,輩分差等原因
但對兩位嘅藍圖「理想嘅家庭」,「灰鼠家女僕」有明確出入
或者換個思考方向
愛莎事件係對男主前世同莉莉亞勾佬報應
而且兩位造就扭曲成長環境嘅直接原因

其他人反對可能係年紀差,思考未成熟,輩分差等原因
但對兩位嘅藍圖「理想嘅家庭」,「灰鼠家女僕」有明確出入
打機就打到出街揸刀開槍,以為自己識出魔法,揸車代入咗以為自己係賽車手超速車死人,打波代入以為自己係姚明點知無佢咁高灌籃失敗跌斷條腰骨

咩扭曲,你地班無職撚唔係話好正常嫁咩
無職撚一夫多妻,亂倫好正常嫁嘛,中世紀係咁嫁啦
咩年紀差思考無成熟輩份差,中世紀係咁嫁啦。
主從關係有咩問題,中世紀係咁嫁啦
睇睇下都笑出黎,話[無乜人話反對共產黨,所以有六七十億支持?],幾乎所有唔接受亂倫既國家亂倫同戀童都係犯法。就算講都會社死。早排台灣先出過一單統神講與未成年性交結果社死。你支持共產黨會唔會犯法/社死?

啊仲有唔好同我講乜野中世紀啲人早結婚,中世紀平均結婚年齡就算貴族都係15歲(好多都係早訂婚),平民20歲後。再早都未早到10歲
魯迪咪係諗住自己15,紅毛17先搞囉
人地陷家死哂想確認魯迪做家人你又理解唔到
一邊話人想代入角色屌幼女,一邊又唔識得睇文娛作品時"理解角色動機"
神又係你鬼又係你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞