無職轉生呢套野真係好嘔心

864 回覆
299 Like 831 Dislike
明明H漫大把呢啲題材大把人J
但點解作者特登寫出黎認真探討同解返第一世既心結就反而覺得噁心
舅舅係毒撚既極致
異世界轉生我淨係覺得依套好睇
依套人物傳記嚟
離乜嘢題
冇外掛都講得出外掛由頭開到尾,不過都算好少事,異世界開外掛有乜問題,點解佢啲嘔心毒撚fans 要扮到呢套野與眾不同

佢最與眾不同個樣就係特別嘔心,冇道德同搞幻幻
講廢話,第一句人形豬,第二世靚仔,外掛無限魔力加無詠唱仲唔夠
細路仔就打傷全世界第二強個

李嘉誠個仔係冇外掛要Elon 個仔先叫外掛
弱智,套野主打就係現代人,一個垃圾阿叔重生。
咁都敢搞細路女,仲撐得落嘅人都係垃圾
你都識得用h漫同呢套垃圾做類比啦
咁你咪知點解
班fans吹到係咩如實反映中世紀道德觀 主打親情非賣色情神作
親佢老母啦,真係要講親情有好多野唔洗寫
後宫都算,搞細路女,乜9中咒要定期扑野,亂倫呢啲真係h漫先有嘅劇情

佢班fans根本垃圾黎
咁鐘意講親情
佢地應該叫埋呀媽阿爸一齊睇呢個親情故事
睇到第3集唔覺有咩問題唔通我係變態?
我反而覺得呢d好小事,唔知d人嘈乜
嘩d on9仔嘈到十頁
請咁多冇用架,無職既成就有目共睹
不過可能d on9仔連人地幾把炮都認知唔到
咁話明主角,我諗漫畫好少主角係廢到打唔贏平民掛...
冇睇過,不過假設你講嘅嘢係真,咁我都好認同套嘢好垃圾嘔心,不過你咪唔好睇囉,好似我咁,完全冇留意過有套咁嘅嘢,聽完你講就算知道都唔會特登去search嚟睇,呢個世界大把嘢你唔認同唔啱睇,與其花咁多時間去屌一套你完全唔認同嘅動漫,倒不如去享受一啲你自己會鍾意嘅嘢好過啦
所以其實好多作品主角都係預先有buff先
我屌你老母間桐櫻係我老婆
好似係將中世紀既生活呈現返出來

其實你睇人嘔心,人地睇你奇怪
唔係全球首富都唔叫得有錢
依套異世界始祖黎
15歲有幾幼呀?就算係現代都大把人中學破處啦
愛夏篇先痴線
比人屌到要下架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞