無職轉生呢套野真係好嘔心

864 回覆
299 Like 831 Dislike
加上當你去到嗰個世界冇現代嘅道德束縛
再加嗰邊啲人呢啲行為當食生菜
根本你嘅慾望就係唔會控制到
就好似殺人唔犯法的話
一日會有幾多命案發生?
咁成套野就係比佢反思
你都傻9 重點唔係劇情點樣,係佢點表達出黎
有必要畫個13歲靚妹點比人非禮出黎
佢可以話13歲結婚都得,但佢表達嘅方法明顯只為吸引你呢啲垃圾

事實比你去到印度都會強姦
中意得呢套野嘅人都肯定係心理變態,道德敗壞
其實冇乜好拗,外掛嘅定義人人唔同
不過同而家啲龍傲天比,佢直程算係廢添
唔係好記得
邊度有13歲靚妹比人非禮?
呢套野有幾多女fans有幾多男fans
如果佢第二世都一樣有咁多錢 原地日本轉生
用佢前世記憶 應該夠佢幼稚園小學中學做神童
屌打其他9成人嘅

淨係佢唔洗從頭學語言 學基本教育
已經多人十幾年

第2世無限魔力係佢由出世瘋狂用魔法
如果佢用依啲時間
喺現代一出世就去鑽研一樣野 學某一樣野
都夠佢成為某領域嘅專家

現代社會有錢有地位 個樣就大把方法解決
有幾痴線先?
比成班女圍住都無動於衷嘅陽萎後宮番先嘔心
好似係玩亂倫

愛夏同魯迪個紅毛仔扑野
頭幾集條紅毛已經係仲要畫出黎咁都有人撐
冇,外唔外掛根本唔係重點,我一啲都唔介意外唔外掛。
呢套最難頂係作者c級性趣味
可能動畫係咁
但睇小說唔係幾覺表達方面有咩問題
咁你又討論話佢係外掛
總之要有野屌
夠竟有外掛有乜問題
咁點解你要覆人外掛嘅討論
事實係有外掛,但有外掛唔係缺點,點解唔覆得?
點解無職fans聽到外掛就會痴線,不如你解釋下

唔通妖精尾巴話有外掛佢啲fans都會痴線?
成本書都反映緊作者垃圾性趣味都仲有得駁
因為成套野既主題係自我認識進步審視自己過去,仲有努力過活
你話人有”外掛”某程度上係抹殺咗以上主題,因為某啲人嘅角度外掛定義係幾乎自動變世界最強,好似暗影大人咁,唔需要特別努力,所以理解到啲fans會唔同意佢係外掛
不過我就唔太清楚你既外掛定義係點

之於我立場,我覺得佢唔係外掛,講到盡都只係有獨有嘅優勢
事實佢無論前中後期都唔係無敵,甚至有比其他一般人明顯既弱點(用唔到鬥氣)
同貓女狗女扑 班友都當人獸交㗎啦
講來都嘥氣
外掛還外掛,最強還最強,有外掛唔一定係最強,但最強就一定有外掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞