台灣直播 立法院審議擴大職權條例風波 大批青年人冒雨留守集會反對

842 回覆
351 Like 19 Dislike
迷玩啦,過咗咁耐仲喺度講做票。
上兩個禮拜已經有新聞話捉咗個人,自己承認網上PO啲做票片係經過後期剪接。
同埋人手點票根本就係最難去做票,17000個投票所十幾萬個人監察點票。點做票呀?點完票仲要對返投票嘅資料,先可以確實上報。係真係做票嘅大把輸咗嘅人出咗聲啦。
呢條友由搞藍白合開始,政治生涯已經完左
終於明白咩叫綠共
以選票計
佢本身多票到係國民既最後希望
聽講5月17日(表決個日)有個新ver出左黎
傻閪小草睇愛莉莎莎+抖音就當reference 你去驗腦算啦 好在睇一睇你profile知你係民眾黨首席智將candy177 咁我就唔洗嘥口水搵料論證 係呀係呀你老闆柯狗最多人支持 可惜現實連阿二都唔撚係
必定業餘,唔認真,馬戲團
咁多條片,唔通全部都係造假?
民進黨係執政黨,在野黨監督又有咩問題?
民進黨自己玩壞先
自己發明2分鐘通過議案
到國民黨玩就話違反程序公義
屌你輸完議會又唔順氣
永遠唔會反省
綠共獨裁唔係浪得虛名
你估民進黨冇做咩
造勢call幾多架旅遊巴,派幾多便當
天下政黨一樣黑
係假既話藍白兩黨唔知?無人出黎話要推返選舉結果?
柯文哲依啲牆頭草根本係靠把口吹
但問詳細嘢嗰時就知道冇料
選舉前用抖陰接近唔用腦嘅青年人
佢其實幾成功,連登都有好多小草
如果你個腦淨係process到呢啲極簡概念嘅就唔好學人出嚟討論啦 乖啦真係要讀書
每個票站都全程人手點票,3黨都有派人監票,仲有數十個市民mon住,
咁都可以造到以百萬為單位既票,台灣應該係魔術之都
估唔到連登都咁多奶共狗 都幾癲
你先要讀書,完全冇講到任何野
最記得同婚公投輸埋都仲可以靠法院話違憲就硬過,但班法官又係全部委任
駁嘴隊
佢串緊民眾黨啲監票人員廢
藐視國會罪其實有咩問題? 之後會有法院把關去睇下告唔告得入, 唔係由立法院自行定罪
就算係立法院自行定罪,立法委員都係一人一票選出嚟,好高代表性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞