台灣直播 立法院審議擴大職權條例風波 大批青年人冒雨留守集會反對

842 回覆
351 Like 19 Dislike
根本上就係昨天嘅因
今日嘅果

無陳時中大大聲係國會上鳩up bnt有部份係深圳分裝都未必會整條例要求官員講大話要拉去受靶
韓國瑜以前做市長選總統就9upper姐,做立法院院長又冇得主動投票,主席位岩岩坐低肯定by the book咁run,睇落中立d自然民望會升。反正立法院嗰本議事規則大把位可以走,而且都係以前民進黨玩剩低嗰d招黎,只不過今次國民黨坐正用翻同樣嘅招對付民進黨姐
根本中國人就係咁

呢啲極品留言真係要裱起佢
藍白咩都過半㗎嘛 成個會期咩都唔好討論啦屌你老母
綠嗰邊啲議員就一定唔知,因為佢哋只係舉手機器,可以連自己啲修正案都反對
藍白係有支持綠提出嘅修正案
留學撚將會成為香港歷史上嘅千古罪人
https://lih.kg/1936132

連你件分化撚都入黎洗地 大家知咩事啦
可以即刻3讀通過台灣回歸
民眾黨係撬緊邊一邊既票, 好簡單, 睇下國民黨D宣傳就知
話投俾侯同投俾柯係一樣
又話投柯就等於保送賴

我可以好肯定咁講, 國民黨基本上唔會再有新世代既票
無他, 課綱, 馬英九執政8年都唔知道俾人偷家
再加上蔡英文8年, 前後16年, 基本上台灣既新一代已經變哂做天然獨
佢地就算不滿賴, 最多都係唔出黎投票, 但絕對唔會去投俾國民黨

其實好多野都有跡可尋, 之前四大公投, 氣勢咁盛都可以全部輸哂
你就知道國民黨已經成為明日黃花
之前綠黨執政嘅臺灣唔係要禁止港人參與集會咩
https://www.bbc.com/zhongwen/simp/chinese-news-64170709
我冇撐 條友立會老屎忽 唔夠光頭佬玩程序叻 笑死

個件578留言冇邏輯可言, 拉低討論質素
通過咗 藍白可以直接拎機密送中
今屆藍營搵花蓮王做總召識玩
仲有周萬來呢啲老屎窟
所以班深藍對大面徐有期望同好buy.

又係九月茶餐廳
當年選市長總統嗰班韓粉你估講笑以國民黨宜家班爛泥黎講,佢都算係國民黨救星黎如果唔係佢,即使民進黨八年做到幾差都好,今次國會選舉國民黨應該都唔會有第一大黨嘅席位
通過左條例最後總統只要唔簽就可以反制國民黨
睇賴想用司法機關去打擊對手。我估阿北屎硬 再拉幾件台奸祭旗

直接fax過去 大大個馬文君都無事
有無懶人包
繁支搞緊咩
台灣人反抗.
加油.
終於有心水清嘅人
少數服從多數有咁難明咩
阿北真係屎嘅話分分鐘白營仲會玩得耐咗
本身阿北陪跑埋2028都收工
咁我講得有錯咩?
民進黨輸唔起就係輸唔起
証據唔够告佢唔入?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞