台灣直播 立法院審議擴大職權條例風波 大批青年人冒雨留守集會反對

842 回覆
351 Like 19 Dislike
我係覆緊「民進黨仲獨裁過共產黨」呢個點 你認同呢個論點係戇鳩就得
接到相關檢舉後,台灣警方對媒體稱會展開調查,並提示更改影視作品劇照恐違反《著作權法》,另外,宣揚該電影中的暴力血腥含義,也可能涉及台灣刑法中的煽惑罪,但隨後,警方已宣布調查結果,認定事件不涉犯罪,並已結案。

邊度有俾人拉 傻的嗎
畀人拉嘅新聞呢? 講嘢之前可唔可以fc咗先
https://www.chinatimes.com/realtimenews/20240509001986-260402?chdtv

小玉只係玩蔡英文做AV女優就要坐監,民進黨獨裁過中共
「藉由合成知名藝人、網紅或政治人物之猥褻影片,在其粉絲專頁內散布、播送之方式,以牟取不法利益,2021年2月間起,建立「台灣網紅挖面」之推特頁面,供瀏覽者進行購買及註冊會員」

你無撚嘢啊 deepfake人哋個樣嚟賣有咩可能唔犯法啊 唔係用蔡英文個樣佢都坐撚硬啦 cls
將改圖同deepfake av拉埋一齊講
仲要單野係講緊涉及起碼成百人 唔止得蔡英文/政治人物
你咪試去百度整張習近平男優圖
睇下你聽日仲見唔到見陽光

屌我真係好撚得閒仲你講道理
作為5毛黎講你都算倒米
咁之前網上改馬英九圖有冇比人拉啊,點解到蔡英文先要拉
係唔係土皇帝唔容許人講佢壞話
你唔好講咁多
你開個account上百度 開埋銀行戶口
整兩張習近平男優圖再叫人課金俾你

你無事既 我同意dpp獨裁過中共

做啦嘛 仲唔做?
你真心定假膠啊 依家唔係改蔡英文圖而畀人垃 係deepfake av賣錢 你可唔可以睇清楚單新聞..
即係人地獨裁,民進黨跟住獨裁就冇問題?
最令我唔鍾意民進黨,係民進黨冇為香港人做過任何事,只會利用香港人拎選票
勞基法同前瞻 最後有返委員會重審
唔好同個蔥粉咁認真
佢完全邏輯死亡
每次講起台灣都會衝出黎柒
上次大選post 又係咁
咁計加拿大都係
我都好想同意你dpp獨裁過中共

你快啲做左先 你無事 我即刻同意你 快
最好讓比共產黨管
咁呀,等下屆選返綠營入去夠人撤銷條法例咪符合程序公義囉
政治 唔係二元對立
民眾黨咪食呢條水囉
結果藍白一黨

講到藍黨唔貪 唔極權
習近平快啲死
小草造完謠潛水當冇事
你條五毛話民進黨獨裁過共產黨
識唔識中文?
知唔知乜嘢叫過?
除非你論證到民進黨比共產黨獨裁 否則你條五毛都係錯
望返佢上面講過啲咩
佢呢啲係一隻手指指人,四隻自己指返自己嘅例子

仲有樓上幾個蔥粉
或者藍白綠都睇唔順眼,最好台灣陸沉嘅人
唔使特別認真
你而家咪係二元對立嘅例子囉,因為藍白衰,所以綠做乜都啱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞