[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1535)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
合理嘅
正如果日d人都係屌hans唔屌caps
因為冇諗過佢會carry到
咁咪就係BLG同T1既問題囉
geng game5前期好有優勢咩
nidalee送兩個頭+下路對線爆炸係咪冇人睇到?
下路比對面換線打唔出以前既前期優勢滾起雪球,以前勝利方程式完全唔Work,唔似短時間內轉到
不得不承認..Faker依家真係易針對
再輸係咪唔洗落黎香港
咁都唔合理?
佢同kiin比係完全被比下去喎ching
真心講
以今日表現計上路差距已經係最細
算啦,上輔一向操作怪都無乜腦,廢老操作又變型,扣閃face check真係低級失誤過啲下游中路
都話呢條廢物吹大咗 淨係識玩沙雞同球女
對面5ban 廢老
Zeus玩鬥士/carry=世一上路
玩坦=dudu料
msi版本中野權重太高
但faker狀態
冇話依場唔關faker事
但你地班fans係咁洗版話成個BO5唔關上路事姐
點樣唔關上路事呢請問
唔關上路事既話就唔洗理上路揀咩英啦
揀TF有咩問題? 點解要屌?
真係矛盾到
t1又係輸贏都好好睇
俾kiin比下去好失禮你?
唔講以為比聖槍哥gap咗
LPL : 以後world 改喺季中打可以?
Guma今日拎varus應該唔洗輸得咁難睇
換線比到下路優勢
但你拎senna有錢都冇輸出
冇理由宙斯玩坦
你下路又冇輸出
但係你一開波話佢係戰犯
漿贏到一場已經叫進行左
根本呢個遊戲,你將希望擺喺上下路贏線勝利機會好渺茫 正常應該係你個中野聯動做得好 輻射優勢比隊友咁先係正確贏遊戲嘅方程式 JKL 贏到咁咪又係要收皮 講嚟講去都係睇中野
你都痴線
kiin世界賽仲比人屌緊係KT戰犯
而家拎黎同zeus比就變左冇問題
明明應該就係冇撚得比 zeus一定係高過哂全部top laner一班
而家打到隱哂形竟然可以原諒
其實今日個個都柒 要贏係碼三個以上打機啦。。。
黎唔切了
得一兩日 邊TUNE到 同埋除咗TF之外 遊戲內先最大問題
FAKER打線一劣勢 野輔係帶唔起節奏 慢性死亡
呢個PATCH有蟲推塔咁快 中路一冇線 好易滾雪球
應該試下下路全開 中路次次FP
有冇人知邊度有得睇DK條片
定係冇得online睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞