[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1535)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
係 the shy黎殺曬
有冇link
小學雞到
見到你對「爆」既定義就知你一定啱

同今場T1 faker死左之後唔知邊個call想反打然後zeus比on拉完冇狀態向前閃變啫喱差唔多
只不過今場唔係決賽
個句既下路係指guma+keria
最憎係t1 10個人換黎換去個期
宮鬥
佢S4 隊友問題多啲 雖然佢自己都被pawn solokill
金教練分分鐘又有冠軍 真係問你死未?
不過又咁
唔可以睇小T1調整能力

HLE 3:0 果陣我都以為MSI都入唔到
呢個真,但暫時睇唔到T1調整後有咩改善到
我反而唔擔心keria 操作其實都係有 只係狀態佢同宙斯係最唔stable
t1另一個大問題係faker比人針對果陣佢地就冇野做到
上年world對gen冇人cover中路
再對上s10對dk 比canyon住爆左中一樣
今個msi睇faker真係表現一般 但佢發育起上黎都真係有好大影響力
係人地擺明要針對faker既時候 冇人企到出黎/保護faker既話咁都係備戰夏季好過
成隊波比最勁係ONER
你個名
你叫大飛唔好送頭同輸線先再講好嗎?
邊有討論區唔准人嘈㗎
連續兩個series 都有俾人solo Q
算吧啦
勝敗乃兵家常事
有人贏就會有人輸
冇嘢好鬧
真係咩都睇過 啲英又睇過 套路又睇過
而加仲要流行抄功課 好多都變到一式一樣
好似睇不斷重複既野咁
而加只係睇鐘意既選手打啲精彩比賽就滿足
所以先話可以試下拎黎flex
wukong zac jax ksante nautilus ahri lb akali ls kalista
msi拎到出黎既由上到下都counter到
都係返返去以前死保中路
究竟第3場係乜能野BP嚟
On9er 大飛 0 synergy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞