[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1535)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
有幾戇鳩呀
你覺得撐underdog贏咗就係勝利球迷依個logic先勁喎
撐曼城個d唔撚係glory hunter咁係咩呀? 曼城係underdog咩又?
曼城係咪上季英超冠軍呀
T1係咪上年世冠呀
我本身都冇話撐邊隊
點樣轉軚撐?
唔通我本身撐EDG? 我幾撚時撐過EDG
First pick Kalista 一啲問題都冇 中路直接俾人單殺 俾人升6lv 直接去下路收頭 滾雪球呢個先係問題 所以咪話大飛廢
因為今日中下gap到上野打唔到機,blg今日又冇好似上次咁鳩送養肥壽司屌佢冇撚用都算,格硬捉佢戰犯我只可以講有私怨即係好似尋日canyon9 peyz lehends出事然後屌choky看我cs嗰啲傻鳩咁
其實我更傾向於bp問題 連t1自己都講
而且T1本身係靠英雄池優勢去揀counter贏人 所以極度依賴bp
唔同gen同blg本身專精啲英好勁
Bp無優勢對T1就係劣勢
同埋blg g2 gen其實係唔同風格嘅隊
Blg就鍾意左狗打前中期英 之後打中野輔遊走
Gen就傾向chovy玩後期大核
G2就鍾意玩突襲同奇pick
T1打呢幾隊bp某程度都要調整
t1 game 4 akali有畀人單殺咩
咁faker而家除咗廢過chovy之外我又唔覺得佢差過其他中路好多喎
姐係你既準則T1中路一定要有chovy咁高水準先得?
SMK成日game5派膠爆炸單殺都唔見有咁多人嘈
faker一比人打爆即刻狂嘈
jm9
贏乜撚野波呀
一路都講緊拎完冠軍就轉軚撐冠軍個隊呀
打geng已經試過,幾肥都冇用,俾人強捉就冇得同人玩
你中路pick 乜都輸 關bp 咩事?
一路都FF緊KT theshy
你分清楚S14單季翡翠同S1-14都係low Elo未?
隻game岀了咁耐十幾年,揾季上高rank喎
369仲洞過creme
creme起碼game 3-4做到嘢
369就
記錯咗
今日其實可以試下拎draven
唔知冇信心定點
你自己話佢戰犯喎
巴打點睇T1轉線玩法點生存
Faker Taliyah贏左未?
左狗揀飛機贏左未?
最勁個個都jkl都c唔起唔得啦
今日其它人狀態又差
全程隱形冇問題
OK 我明既 T1fans
仲有lane swap
呢兩個bo5一比人lane swap就要等睇team fight有冇得起機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞