[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1535)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
如C蛇真T1粉 突然咁理性
自己死埋一二邊喊理撚得你
成班t1 fanboy係到左賴右賴 又話走線又話版本又話bp
廢咪認 有幾難
比賽捉棋輸左 會頹會喊 點會係棋品有問題 你都痴痴地
人人都想贏,人人都想支持個隊贏架啦

UNCOMPETITIVE既普通玩,都可以有爭勝心 輸左唔開心

你話T1 輸左唔開心到想跳樓,唔比T1贏就一野JUMP 就話JA
果條友純粹講 輸完之後頹緊咋WO
完全唔係你講係度賴3賴4 又話走線
啱啱睇到條片 講返點解faker隻阿祈爾咁勁

https://youtu.be/gcZ8xjuf7s4?si=Mi-ymlRndbzD-SNB
個量詞唔識睇?
痴線打稻草人打到

你屌果D人一回事
果位CHING純粹講句頹緊就開佢波話成班T1 FANS CLS
你都幾撚癲
咁梗有呢D人架啦
我廢老死忠見到佢扣閃face check都屌到仆街
見到choky taliah 龍王 玩到超晒班一樣會讚
又唔見你話原來t1都有理性fans
轉左patch啦 不過佢依家同chovy玩嗰套都唔同
有冇ching同我一樣見到T1輸左會好頹
真係唔睇片都唔知
soloq
T1 fanboy唔記得轉ac?
希望星期3 faker唔好俾apa打爆
只要係有隊唔肯輸比T1我就好頹
袁某人老師
sigma老師
東南x老師
算唔算英雄聯盟嘅臥龍鳳雛+司馬懿
x哥貼blg贏 可以allin gen
你將T1轉做Faker,可能都會多d人認同既
話哂Faker真係好多人既青春
隻嘢前期一打一其實唔廢 對面斷唔到q食曬q好痛
係洗兵慢同埋要farm
有 會全日冇心情
係,唔係打刺客真心輕鬆
出完冰杖面具再補坦裝,勁易carry
q又百分比傷害,一個大就撞起對面+半血
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞