[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1535)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
笑死Trash 1 晒咁多錢買Kkoma 咪又係咁撚廢 轉線都唔撚柒識
等睇Jacky love又用達瑞文殺出條血路 要對面ban
網吧會比False Hopes
blg今日邊有嗰日咁上頭
場game 2真係blg鳩送先有
不過理性咁講
T1玩換線輸返比BLG都講唔過去啦
明明PSG先示範完點樣換線化解vayne屌打ksante既對線局面
屌你個春啦 faker咁大年紀你咪成日係度嘈生曬
傻閪
講緊坦打坦
你就拎鬥士黎講
鬥士同坦本身職責上既思路上都唔同啦
同你講真係曬氣
不過諗深一層
點講你都唔會改變立場
就此打住
我覺得星期四輸一定唔係網吧問題 我覺得會係三叔Over Aggressive或者下路俾人屌打多
咁冇信心
我理撚得你係咩FAN BOY
如果你覺得支持個隊輸咗都會上水講既係glory hunter
我會懷疑你智商係咪有問題
Keria冠軍都贏埋 都仲係咁易崩
成個月時間唔學 依家得返兩日
條友唔明咩叫做好本份 同 超出水準
佢係要求宙斯 超水準
去cover faker失水準+零game plan 嘅損失
宙斯做唔到 就係雷
然後你就係t1 boy
faker大哥狀態不佳 導致中野壓力大
呢句應該唔會敢講
咁好睇 你用咩標準喎 用GOAT標準 飛老狗呢個表現游返去韓國都唔撚得
真係痴撚線
而家係講緊宙斯連玩ksante都拎唔出好表現比觀眾睇啊
幾時ksante又變咗唔係坦呀
邊有搵藉口
係廢喎呢兩個bo5
依家係笑你話game 4揀zed同明明有幾個送頭然後你屌個冇撚用嘅係戰犯
呢句中肯 用呢句覆算
你見佢哋blind pick Tf就知
同春決比geng換線屌打嘅線路一樣
glory hunter就即刻奶blg啦今日
樓主係咪弱智 係咁pin D引戰狗做乜撚
廢老雷係一回事
佢自己都有兩次troll play
所以呢次msi根本皮已收
你最多可以話宙斯唔carry 比較平庸 但絕對唔係雷 飛老狗就真係雷 對線單殺間接影響下路輸撚埋 仲有第三場第四場完全冇撚柒用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞