[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1535)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
Bin:T1的核心就是Faker我們針對他就行
殯>Zeus
好想俾kkoma oner中出
上面勁多人講其實唔關宙斯事
由bp到gameplay 宙斯都係有責任 鐵頭TF我唔信佢冇選擇權
到玩ksante zac佢又企唔到出黎
相反其他玩ksante zac既全部都企到出黎 除左369之外
殯始終係世一上so far

唔係話zeus打得好
但責任不在他
tf果場除外
唔知邊個決策pick tf

你要坦2人對局夾硬要自己單方面打出優勢太高要求
對面都唔係弱智
宙斯跟唔到上路個meta就話唔關上路事
真係痴撚線
人地d上路就可以出黎carry
自己隻上路隱形就可以話唔關佢事
漿個ad 都幾難唔比blg 炒蛋
唔使捉戰犯啦 唉 下場加油
成隊都有問題啦
https://twitter.com/y_shin__/status/1789608914453250483
這是我個人的想法,我覺得我們或許應該整體全盤修正並且初期營運時也要注意換線。

好似岩岩訓醒咁
LEC LPL 玩換線玩左成個 playoff 啦大佬
感覺T1再唔調整下狀態,好難走得遠
先唔講Faker個態麻麻,佢一被針對,就無其他人企到出黎
唔通局局都要佢好似前日隻阿狸咁下下秒對面C位咩
懷疑你淨係會睇T1既比賽
geng kiin 同azhi都係 玩ksante弱勢線會識提早TP去幫下路gank同埋控龍搵機會
zeus隻ksante除咗make d柒play之外就冇作為 zac就更加冇得同bb比
Zeus 都係出返aa 啦 反正都唔會有冠
LCK FINAL打GENG先比人撚完 到MSI都仲發緊夢
決賽有冇可能係tes 打blg?
咁今場bin狗邊場carry左 想問下
其實上路pick關會唔會好啲
坦得打得
1lv 點w可能可以頂到換線塔殺
你都on99
睇下幾多場上路係自己雙c後期comp落後既情況下出黎打撚曬既情況再講啦

根本上大部分情況 係自己隊領先緊出黎 坦既威脅性就愈大
睇落咪好carry
根本只係食住game走勢先有呢個畫面
牙老已經連續兩個 series 送單殺
打 APA 應該唔會咁柒掛
做咩成日講含 你就提羊Ching
你係咪想佢幫你含
請問kong u 有冇gay hall?
https://lih.kg/773703

原來有啲咁嘅嘢
搞返清楚先 Zeus 係 carry 唔到場game
但佢唔係輸嘅主因
lck final自信pick過都係收皮
呢個meta中一定要企出黎…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞