[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1535)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
你先係勝利球迷喎咁
講真隻game岀咗咁耐都係銀金仔個啲應該係真垃圾
係其實佢都戰犯味濃郁 成個T1除咗大飛 最信得過就係AD 雖然我成日笑鳩佢輸出能力唔夠 但不得不說佢的確係一個大心臟選手
中下三件送,上路戰犯
S12 drx 贏左EDG個陣之後我撐DRX拎冠軍
咁又係勝利球迷? 個陣drx都未拎冠
你係咪痴撚咗線
見到電刑阿卡莉就知閪硬冇睇到直播
點知真係輸
佢今日表現唔好,唔代表佢ashe唔得喎
早兩年佢同原神兩個玩到其他隊唔係搶就要ban
Bengi後備救世個series 好j到
講真都大師為止根本唔需要有操作就可以上 只要你有觀念同時間就可以上到大師 宗師菁英就真係要啲操作
咁game 4 ban左6隻中路之後仲有咩英可以拎出黎counter返炮娘
我一定係寧願佢揀galio都好過揀akali
仲兩年前 佢Ashe係平a流 都冇R嘅
原神ashe即係s12
s12 t1嘅ashe係姑媽嚟
s13嘅話佢隻ashe都玩得一般
比人ban左五隻中路
T1其他四個一定可以pick d好free既英啦
另外四條友搵個可以carry都咁難?
S14 常規賽我見過keria ashe平A單殺DK aiming喎
Corki 唔講counter咁嚴重 起碼唔會15分鐘爆咗座塔 仲有yone
galio 咪一樣爆炸,你都戇鳩
嘈咗咁耐終於有正常人識思考依樣野
faker galio 出哂名一個carry五個架wor
只要你係中路你唔Carry咪等輸囉講經咩? 靠人不如靠自己。
我係佢寧願pick飛機
一樣冇線權
而且更加冇輸出
不過好老實講句,隻game都岀了14年
中小學開始玩都做咗社會人
正正經經打份工嘅
有家人同另一半照顧
有興趣有生活又真係好難打咁多場,去提升自己上分
係連登咁多學生廢青公屋狗先可以日日煲
你講緊幾多年前啊? S7喎 今年S14你自己諗諗 我記得兩年前佢玩過廢撚到仆街
任揀都揀唔到隻識carry既英喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞