[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1535)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
WBG都幾醒 Summer先補強
一定平啲 + 入到worlds
毛筆人
所以t1係應對到亦都唔係輸呢樣
壽司再拎隻TF出黎就屌爆佢
其實尺今年季後賽都回塘
英文差
放心根據T瘟定律,下次比賽實會出場TF
TF拎黎打中路都冇咁嬲
老buff完之後玩左一排都放棄左tf
應該冇中路tf睇
輸個兩場隻jg 雷到7彩
關ad咩事
嘈 veigar 既可以睇埋 kkoma 依個訪問
https://twitter.com/an_pilot/status/1789888233741885945

佢地係特登試陣的
(about Veigar pick) "it's a bo5, and also because there are matches ahead of us, we considered the opponents' draft as well as ours and decided to try it out."
當被問到對第四局BLG選擇五ban中單的破格性BP戰略的想法時,kkOma監督表示,「開始之前預想過這一點,但應對得不順利。打比賽時我們和對手學到了很多。」
ddos特登試陣
下路成日輸線都係好大嘅一個問題
而家都算瞓醒咗啦
冠軍如無意外就係BLG
Kkoma = 電競界Phil Jackson 過氣戰術思想 一早應該被淘汰 喺trash 1 咁好心先請佢返嚟做啦啦隊
預想到但係見人3ban中路都唔pick

吹呀
邊個做都係一樣
劇本已經寫好,T1用一日調整好狀態
先斬TL,再輕取G2,復仇GENG
最後3:2 BLG
200yr+lulu前期輸比luna
打線上會舒服好多 不過前中搵唔到破口就等g
有冇清琴日輸完之後仲頹緊
中國班教練調整速度好撚快 睇BLG 第二場第三場就知 輸撚咗會即刻變 金豬都會即刻變 daeny 都唔差 紅米就都係廢嘅 trash 1教練更加唔使講業餘到不得了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞