[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1535)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
依到起馬一半人冇翡翠翡翠四已經有前17%,一半我都保守左
咁都唔好咁講,宙斯上年劍魔同犽凝都幫T1逆轉唔少次
姑媽明明係逆轉失敗多
其實game 4係有ashe可以出
不過kalista renata combo放咗出黎冇理由唔揀
估唔到表現咁差 如果揀ashe唔揀renata我諗局面可以完全唔同
T1 1.005倍 vs TL 17倍
T1 3:0 1.36 / 3:1 3.5 /3:2 13
賣樓all in TL 3:2
可唔可以幫手講埋2024 LCK同LPL SPRING邊隊冠軍
glory hunter想知應該捧邊隊
你講邊幾場?你確定係逆轉而唔係錦上添花?
出左黎做野仲邊有時間同你 一局40mins咁打
有時玩下手機版 過下癮算啦
捧BLG 算啦 三叔 GenG Bot joke 撚到
glory hunter一定係撐應屆冠軍+四冠既T1
唔通我撐KT, DK又下下同你講咩
由打dk開始計應該係姑媽
黑帶大哥第二次打hle game 1隻vi 9開
final game 1, 4, 5都石
不過比hle 3-0老強完之後都費時屌
係壽司又fmvpmaker呢下惡頂
做咩會問cuzz
講真今次一定要撐下G2
打T1 5場都真係完全唔失禮
T1我諗係得faker taliyah個場係有放水成份 其餘場次都好認真打
中下比人gap到咁
jg點救
星期四想睇Canyon成個Bo5都打野核咪撚玩埋啲J4 Vi果堆
其實oner戰犯操作都好多
打jdg rell靚play完之後送左2波 咁樣已經抵消左
唔係都唔洗再要faker super play先end到game
但啲人就往往忽視佢嘅大失誤
仲有輸jdg個場樹人都係
下路本身壓制緊對面 佢落嚟愈幫愈忙
結果送幾個頭比對面下路就變左唔洗玩
由s1玩
到而家放工返到屋企連打一局aram既精神都已經冇
keria ashe就算啦
唔明有咩好笑 呢到不嬲鼓吹拎條終極底褲出黎 s3 zed仲唔夠?
你都on9
叫得勝利球迷梗係撐最近一次拎世界冠軍個隊
再加上T1係前無古人既四冠
唔知今年lck seed4係邊隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞