[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1535)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
不過canyon會幫手增加難度

想問PSG lead緊幾多?
仲死撐佢世一上
搵女朋友係咁 通常都會變垃圾 唯有一點,我佩服大飛就係咁多年冇搵女朋友 所以28歲都算係咁
game 1 game 3佢carry?
唔撚係左狗一場402 一場505 arry?
你究竟識唔識閪睇比賽
今場我一直講緊係左狗 同下路gap撚左t1
係你條傻閪接受唔到係咁推個波比壽司
壽司第二場打得唔好?
第4場唔係佢頂撚住幾次gank?
然後guma又比on勾到比人滾雪球
bin同壽司係呢個series既分別係一個有隊友帶佢 一個冇
明唔撚明?
笑撚死 駁唔到淨係識人身攻擊
T1 fans專職
TL幫幫手5ban中路睇下會點
T瘟玩到成隊NS咁揀咩都死,雖然真係唔想再見到TF呢隻英,拎隻杰西出黎輸左都算喇

PSG打都有反抗,呢隊T瘟一輸就連自己底褲都唔要,冇晒韌性
邊個T1 fanboy
T1 fans出黎駁下PSG lead緊幾多先啦
定係又好似出雲條盲反友咁講足一年theshyt fanboy呀
換線版本上路根本最難玩
仲話要出黎carry
換線處理得唔好兵都食唔到一隻
點睇連azhi依d垃圾
食唔到兵都可以企出黎單殺?
APA會冇英用
G3佢去到26分鐘先兜後執到第一個頭 你所謂係咁單殺既情況下單純係BLG成隊已經滾爆雪球雞姦T1個傻西陣

用你呢套LOGIC咁ZEUS第二場都跳爛blg5條友啦好撚carry啦
T瘟可以換線換到下路都劣勢,衰過唔換
呢d曬氣 bin呢d睇唔起psg 盲上去換血先比機會
同埋惡魚係鬥士

想坦打坦對局
雙方知自己責任就自然唔會比咁多機會
唔會咁激進

春決zeus 打kiin zac vs黑人就係唔識坦思路狂比機會先比ksante 提早出山

今日2邊玩坦基本上都係保守為主
的確佢game2係好撚carry

拎埋POG添
但點解逆風就唔識carry?
今日逆風有邊個carry咗?
你大飛狗送得咁快點carry?
保守為主係正常
但唔代表團戰唔可以企出黎carry
咁點解尋日kiin會係POG?
不過岩岩先發現其實今次係第一次t1係msi輸左之後有機會檢討成隊野既bp同埋思路
上年係因為faker上頭鳩拉一個然後throw左成個g5輸比jdg
可能令佢地以為單純係臨場決策出事,所以d bp仲柒柒下咁

今次個問題明顯好多,唔知有冇機會真係tune得切
佢講緊既野係
壽司carry唔到 所以輸佢
硬頸到
我終於知道點解今日個場館咁撚靜 因為大家都返屋企陪媽媽 不過有啲人冇媽媽 仲要輸比賽 笑撚死
喂。。。 carry唔到 唔代表係輸game主因

贏一場game 可以有好多因素
可以冇人carry 場game 但有好嘅game plan
可以係對方出錯
同樣地可以係 有人超水準發揮

呢個bo5明顯 係輸 mid gap
你可以話上路carry唔到
但唔係佢累輸個bo5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞