[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1535)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
你幾似果啲人地唔開心就話好小事姐做乜咁唔開心嘅kam撚
不過唔緊要啦 唯有諗下上年都4冠左
咁CYO 老師咪徐庶?
呢到有班撚樣會老點人睇cyo
有冇ching同我一樣見到GEN輸左會好頹
咁你都興奮左成個春天
Tom採訪表示 以此次BLG戰失利的經驗為基礎 為了取得不同的結果 將重新整理英雄優先級

他提到「我們有準備好的BP 不過在比賽失利後 我們判斷是英雄優先級整理出現了錯誤 讓遊戲變得非常困難」 他並表示T1有注意到Knight的ahri但是沒能迅速掌握因對方集中ban中路英雄而提高的taliyah優先級

對於BLG不ban senna的戰略 T1有一定程度上的掌握 這是通過分析BLG的英雄選擇傾向而得到的信息 Tom表示」 我們知道BLG並不喜歡senna為此不論是ban或不ban的情況我們都有準備 「關於和TL的比賽 他表示」 通過訓練賽了解了TL偏好的打法 會考慮到這點來準備」 「並且對於換線的對策也很順利 如果以失利為基礎重新整理英雄優先級 應該會有好的結果」

最後他強調 會以這次失利為養分 在剩餘的賽程中取得勝利 「為了從敗者組晉級上來贏下冠軍 我們會做很多準備」
XX fans 真係CLS
不如咩比賽都俾XX贏哂好唔好

無話唔俾唔開心喎
你唔開心都要合乎比例原則架
頹就over左喎 好似全世界欠左XX咁
捉棋輸左喊你會唔會覺得個人有棋品?
IN TOM WE TRUST
Tom爸爸
呢個po越黎越多無聊引戰cm
一定要輸比t1先得咪就係欠左t1
感覺上啲心態就係寧願暫停過數比對面都要贏
總之輸左就好頹 無論係咪技不如人
諗返起一位會員個名喊咩姐
桐谷直葉同出雲天花兩位講野都真係幾撚頂癮
G2 約uzi 打訓練賽
我講咗啲乜
喊咩姐 好似預左唔會輸咁 有心理準備嘅話點會頹到叫天叫地 再講巴打個人生係咪淨係得t1 比賽輸左就頹 想笑能死人?
唔開心同頹係兩樣野來大佬
左手拎唔拎底褲夠唔關你磨碌事啦
又學人加把口?

上年我jdg行唔曬個鳩登road都無頹過 你成日話人有撚病 建議呢到輸場bo5就頹嘅各位就真係去睇下醫生好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞