[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1535)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
完約可能都準備退役
冇晒態又冇信心
Blg話知你下路平時點樣打爆對面,信自己個套封住廢老就搞得死T瘟,結果真係

中上廢左,下路自封手腳,黑帶最撚慘
其實我自己睇係 senna tahm無問題 但中路要拎持續輸出高 野核補輸出 上路因為換線所以要拎坦

出得野核中路前期唔可以輸線,選擇就小之有小(所以你都可以話咁簡其實好有問題)

t1 senna無限連勝,個陣 勁老同zeus係箭頭
oner 豬女/xin 加 keria tahm勁 先做到

但msi拎偽野核veigo出黎 根本補唔到 zeus永世贏線既鬥士/tf/vayne 既輸出,重要事前可以夠傷比佢reset 先得
對面只要棟隻大坦出黎 你已經好難搞

t1 even geng對個meta read 對個陣型選擇上面,好似都出左小小問題 geng 勝在全員除左peyz 狀態都好
可能睇情況
一年打唔打得足係問題
有網吧隻黑鬼頂住
琴日佢整嗰個火燒Tf同tf斷頭台
就知道佢真係想t1好

今日cuzz講嗰句都幾感動
喺t1 stay過嘅人好似都唔會唔鍾意t1
岩meta琴日都ban哂啦 事實琴日拎到meta角果兩場一場好一場差 又一概而論講玩唔到
琴日喺電影院放 就係唔知使唔使
我估應該會上YouTube channel?
睇rekkles就知
Kiin S13
S14
勁係邊
勁水
成個 spring 都撚唔出 Udyr RekSai 都知有問題
隻黑人又唔夠超班
唯有撚手長英補數
好懷念佢上年開台練 champ 既日子
練足幾頁Rumble/ AA
冇台開了
佢鬥士mindset玩坦搞唔掂
不過msi已經死少左
冇成日比人單殺 gank死
廢老中路仲有咩底褲
sylas
其實由PO到依家成隊T1啲底褲都已經被人除晒
全裸緊
LeBron James
中路雷文
大家又失憶 壽司黑人 成日比3條友圍,係咁WERWEEEEE 就走左去既PLAY
佢打G2 隻黑人咪又唔差,依家狀態麻麻 加上 真係黑人一打10咩
條下路SENNA TAHM + VEIGO咁真係無傷打毛毛
換 CAPS 黎打贏左啦
拎崔絲塔娜同 LBJ 出黎血虐 Taliyah
https://youtu.be/rwC9cr7VG08?t=940
琴日全日最佳鏡頭!
Bin仔係廢老Faker面前騷quali!
又跟 Stanley 偷師上路帆
話佢唔夠超班啫 冇踩佢隻黑人
唔夠超班既原因可能係狀態 亦有可能係唔夠熟
係大坦克時代 對佢有更多期望啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞