[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1535)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
屌你都on9
我幾時有話keria玩ashe一般?
盲反到一個極致 傻閪抵比我串足咁耐
記得佢世界賽隻Renata鳩放大
但近排反而有靚閃R
game4藍 都要輸呢
caps同creme 兩個咪又係一擔擔
講真G2打贏T1個兩場又唔係靠caps
而係faker狂送頭+bb yike打得好好
其實呢幾場t1個個失誤都唔少
根本捉唔到一個明顯嘅戰犯出嚟
其他3個都有人捉做戰犯就唔多講
但如果話oner同guma係無辜又係得啖笑
Guma今日比人捉左咁多次 失誤真係算少?
Xun次次去上中下都咁易gank到人 真係同oner一啲關係都無?
Creme 隻沙皇都ok ge
369真係要等佢醒
不過打GEN 打到3:2 應該有少少機
睇下jkl可唔可以通關下路
Faker狂送頭都已經夠大撚鑊啦
笑撚死
我撐underdog 撐輸個隊就係勝利球迷
撐T1就唔係勝利球迷
講到T1好似出咗局咁
你唔比T1連贏落去拎埋今屆MSI?
我撐G2又點樣勝利球迷呀
G2贏咗T1咩?
個中路輸咁多未屌到佢姐
分析得幾好
我覺得t1依家不如轉番放養姑媽果套好過
姑媽本身都慣左抗壓位 唔係話佢carry唔到
但t1根本唔擅長用ad做重點既戰術
lol咁多年都冇變過上中野根本先係重點
前日hans再肥都係要比zeus黑人追住黎打仔咁
另外就係t1應該學g2咁flex波比 都用左兩個bo5證明係可行
不過宙斯識唔識玩又係另一件事
呢個版本上路正路都blind pick坦,counter pick有信心先整個carry英,仲要擔心會唔會比人換線今日t1戰術同bp比blg gap,中下又穿曬,然後你走去捉上路戰犯,真係on撚鳩,唔講以為壽司對線就比人打撚爆
條友啲logic同丁蟹有得揮
BIN: ZEUS>KIIN
Keria玩得真係唔係好掂,仲要依家有埋g2既演繹去比較
佢心諗兩個都係手下敗將講經咩
你依d柒頭先係偷換概念
而家係串緊你地係度話成場BO5唔關上路事呀
全程隱形d T1 fans就當睇唔到
上路唔識玩坦 打野行街 中路比人單殺
下路對線唔夠對 打團暴斃
簡單黎講就係廢 五路比人GAP
你見隊嘢贏先轉軚撐另一隊咪勝利球迷,即係你見drx八強就迷佢咁
但係講真,如果中路贏起碼55開
都唔知有咩好嘈,廢咪輸唔係點解輸
首輪3 ban 中
然後1st pick kalista 仲邊有得carry
Kalista 呢隻英 即使geng game 1 贏到飛天
都唔係佢有carry 能力
最多係講佢幫手起風

呢個係t1 game plan理解問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞