[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1535)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
T1 zofgk 一直係上下對線壓住你 中野遊走起節奏
宜家一玩轉線上下冇得係線上壓制 靠中路打對位
明顯成隊都未適應到

T1 fans都係咁講 人地一轉線就好睇中路打唔打到出優勢 Faker呢兩個bo5表現出佢除左球女沙皇之外拎唔到咩出手 所以打得最差一定係佢

希望打TL穩穩陣陣拎翻庫奇或者多d 英既手感
一係上下路學轉線 pick翻jinx 路西恩出來
如果唔係應該過唔到Tes/G2
正想問佢tp下路幫手個situation 係咪網吧自己創造出嚟
網吧之後打多十場都未必複製到啦
成日講到點解kiin得zeus唔得
不如問埋點解chovy玩炮娘龍王得faker唔得
geng換線得T1唔得
你地個講法好笑d
遊戲勝負與上路無關
真係睇得史丹利多洗撚哂腦
廢就廢啦 國家隊都打唔贏
jinx對強隊一定唔撚得,輸到甩褲都似
最大機會係luna/varus

game 5前期點會冇優勢
369前期為咗幫jkl絕食搞到低kiin 1 lvl
而且jkl多人頭但輸cs同塔皮,錢都係多唔過peyz
中路choky scaling英,canyon送頭送紅buff之前仲有少少gold lead
T1 fans仲有面霸住個po先好笑
仲唔快d收皮等星期三先再上返水
成撚日係度做glory hunter
咁又唔係咁講。。。 沉日網吧係gap 369
geng 係canyon失誤太多先咁難打
唔夠講開始用呢d招數
中路冇優勢咪收皮囉就係咁簡單 都唔知啲人討論嚟做乜鳩 如果大飛老狗打穿左手操肥 咁咪贏撚咗囉 打唔穿你咪收皮囉 lck 都輸撚咗四次都仲唔知咩
呢個版本上路只要唔好送就冇人理鳩佢地
唔夠講? 你仲未應我PSG點樣優勢lead住黎打喎

你係咪ON9 如果glory hunter而家就潛撚哂水
潛撚哂水又點霸住個po?
S8 the shy 真係靠對線贏
咁又唔係咁講
唔送之後會四個人係你塔底圍住你
咁睇the shy都幾廢
比個咁既壽司打爆
個名咁易記
如果講到有機會會輸NA都幾撚嚴重
glory hunter點解要潛水?
而家就係你班友輸唔起嬲嬲住要搵藉口
theshy比人屌打我有搵過藉口咩? 技不如人囉
The shy 場場俾人counter 年紀都係問題爭幾歲
唔學轉線實比克黎屌到尾唔起
睇下學唔學得切轉線
冇人講Faker打得唔差
係人都知佢第一戰犯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞