[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1535)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
想問下小法師係邊到嚟嘅名
支服
我建議唔好抱咁大期望
Gen打Tes都要打足5場
仲要blg滾雪球仲勁過tes
但如果可以逼到左狗玩後期英 我覺得gen贏面好大
咁點解呢到咁多人用
邪惡小法師 維迦
某國好興d男槍 女槍 男刀 女刀 小法師 呢d鳩名
小炮
要擁抱祖國
雖然話係雪球
但琴日4場前期係受壓 都唔係輸左太多經濟
反而係關鍵團戰輸哂

狀態唔好打唔出操作之類原因輸

Geng夠穩
BLG呢隊野執行力好高
搞爆下路拎到前期優勢後
Chovy好難係邊線農兵

中期好大機會用3個-4個人gank爆Kiin 同Chovy
除非riot改規則禁止前期塔殺
如果唔係漿都係兇多吉少
恐怖T1回國
有乜問題,香港人都係支那人支港嘛
台仔叫炮娘 好似仲衰
之前睇過有人話,建議以後世界賽分兩組,一組係支韓前四,八隊互打,一號種子打四號。打完拿拿臨比個世冠佢,另一組係垃圾組,支韓以外既隊參加,咁歐美就可以拎冠軍
洲際盃LPL VS LCK
NA VS EU
原來聽日開始每日一場bo 打到完場
無好似worlds 咁俾一個禮拜時間唞+調整
t1
https://twitter.com/tttttyuc/status/1789870189682508088

Official WBG Tarzan
某會員出黎反未
我覺得搞爆kiin/北極熊有用啲
搞極操肥都搵到位發育,同T瘟唔同,T瘟搞爆中路啲連鎖反應大過漿好多
原來賽前T瘟同G2打左成日訓練賽,唔怪得有維加出現
千古罪人G2
https://twitter.com/an_pilot/status/1789876924581372176

Tom 訪問「we‘re doing okay countering lane swap 」

仲有牙宙有個賽後都係講要執 BP/tier list
廢時 Po
中韓加G2一組 以外就另一組 咁樣對啲垃圾公平啲
tf
話時話冇再見過T瘟 pick 妮可+夜曲組合
佢地對lane swap個解就係senna 搵sup帶tp
但明顯唔work 不如唔好變 用返保中戰術好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞