[LoL]英雄聯盟 S14比賽討論區(1535)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
你有無睇過廢老連續5鋪galio carry打RNG
https://youtu.be/d5aaI37v__E?si=gYxrwO5Sr7SpAq_X
S12 semi final faker 玩galio好廢咩? 冇睇到個場
我幾鍾意玩大核時期既guma
依家變左傻閪閪咁
Corki 又唔得 yone 又唔識 啲人仲成日笑鳩Zeka 淨係識 sylas akali 大飛咪又係淨係識orianna azir
認同yone, 覺得起碼對線係唔會令到左手farm得咁happy
好似係原神拎黎用先
之後得keria抄得到,其他人都係得半桶水
上季表現直頭唔洗講啦
都唔明上面條友講乜野算數,一日表現差就等如之前既表現都係垃圾
咁faker今日玩到屎咁係咪要還返4冠出去
真,我上路只玩石頭人,中路只玩魔甘娜,打控制靠隊友C
ad只玩Sivir,輕鬆鑽石
以連登比賽post巴打既遊戲理解,80%勝率係冇問題一星期打兩場,大概半年就可以爬上大師
又講古 同你溝通都嘥鳩氣 你不如話叫佢今場攞返S3隻劫出嚟Carry 直接屌打tris
有冇TES fans
等睇TES 先斬G2 再斬T1
S13 廢啫
你都幾撚好笑
咁就叫嘔心?
S12 世界賽原本我都冇話撐邊隊 純粹睇表演
見到DRX 讓2追3撐下佢都唔得?
我再講一次勝利球迷係指邊隊岩岩攞完冠軍就轉撐個隊
我唔係DRX拎完冠軍先撐佢地架ching
而家撐曼城個d係咪勝利球迷呀?
舊年worlds佢最屈都係renata同bard
玩嗰兩場ashe都一般喎
難d wo,打弱隊就話姐
打G2,T1呢d,jkl哥哥點舉得起
369廢撚到,creme就得炮娘拎得出手...
咁又唔使讓返出去 但係叫佢世一中嗰啲收收皮先好冇?
我淨係記得TES爭出線最後一場輸撚咗比已出局既GAM
Renata?
中路都係多一隻英啫 大家打個和
老實說確實是中路差異kkk

看今天的表現,輸掉蠻正常的嗯嗯

就純是團隊差異,而且是差距很大的那種

直接被打爆kkk

T1今天真的太安逸囉,打得有夠差,超他媽失望的

一點都不覺得可惜kkkk就是純粹的被打爆

讓我整理一下,第一場犯人faker/第三場犯人後勤/[red]第四場姑媽[/red](被噓)
->有什麼好抓的,就全都爛kkk

BP/實力都不夠,令人懷疑到底有無準備

T1絕不會輸給中國隊的!!

PeyZ起立!

就是完全看得出來種子序的差異kk...嗚嗚嗚嗚TT

BLG下路組打得真好

比起BP比賽內容會發現是全線倒塌欸,到底是發生啥事

T1是不會輸給LPL的!!<-笑死

中路差異中路差異

還不如乾脆點輸給G2算了

確實BP開始就做得像狗屎一樣,但說實話Faker今天啥都沒做
->他們直接Ban他五支啊...

Faker死了就算了其他人跟著下水餃是什麼意思

韓國冇人屌宙斯喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞