加拿大已交PR Application等批區

1001 回覆
17 Like 21 Dislike
月經問題,係
無問題,我入紙11個月先收到cpp
拎住owp之後行蒸B,但公司話會每季派去美國工幹幾日,咁之後申請pr 有冇影響?
人各有志,最重要係ching可以搵到自己岩心水嘅地方

唔明嗰啲咁嘅on9 group, 人地走就屌到人7彩,成班精神病人士咁款真係香港人係咪有被虐心理
係咁㗎啦
做乜都會有人屌㗎
呻吓又屌、問多兩句又屌、講下邊間餐廳好食唔好食又屌、問吓點樣慳多啲又屌,成日以為自己啱晒嗰個
所以真係唔好太認真,認真你就輸了
5月尾交咗PR application
仲未收到CNCC request
有冇巴絲打分享下隔咗幾耐先收到
想交齊資料慢慢等
乜都冇
合約寫星期一開工,但payslip就寫上星期六開始,我真係驚啲staff蠢過隻豬對唔到。
近排開始出番
懷疑ircc 蛇王
同問
我medical 2022年頭做
係咪應該要再做過?
等多一兩星期
我今年一月grad即刻申請Pgwp, 岩岩7月先收到approval
交佐PR Application 然後喺個portal嗰度download翻啲交佐嘅文件
開翻IMM5569(上網填) 嗰啲PDF, 發現啲中文字變佐亂碼,顯示唔到
請問係唔係正常?
上個月交咗stream b申請,幾日前先收到application received email。唸住行埋EE,想問下幾個問題。
收到EE invitation後係咪可以withdraw stream B?
Proccessing fee同埋PR fee都交咗,withdraw應該淨係退PR fee?
如果stream b做咗CNCC,到時EE應該唔會再出信要我做?
同你一樣,5月尾入紙唯有等喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞