加拿大已交PR Application等批區

1001 回覆
17 Like 21 Dislike
cpp定eCoPR?

eCoPR先等於pr approval
咁陪小朋友成長係無價嘅
CPP,所以我只係話 PR 申請有反應 😔
Sep 11 CNCC 交到去香港既加拿大領事館

請問係咪有通知講返你知已經寄咗畀IRCC
你指 CNCC?
Yes
要自己問警局 😣
ic,仲以為會有通知㖭
唔得,CNCC 文件要有打指模公司名稱。
應該可以. Tg group 見過人過係香港打
我搵到喇,似係ok ,去香港差佬嗰度打
https://www.police.gov.hk/ppp_en/11_useful_info/cert_no_crime_local.html
如果做biometrics 係咪都可以係香港做?我submit 完pr application 想番香港一轉先
自膠 💪
大家都已經廢事屌了

又一星期了
屌又唔會快左,留番啖氣暖肚好過
留力屌下啲女女啦

又食幾個
CPP放題嘛,同埋陸陸續續有批下
網上屌無用。一係去個office坐下先有人望下
想問填過去10年working experience 係咪要填埋大學翻啲parttime? 同埋我係加拿大翻左兩個月餐廳 餐廳出cheque有T4 但冇employment letter又唔肯出pay slip 會唔會有問題?
working exp填埋實無死,我都有填internship。反而你出現金糧得T4,睇落有啲風險,求下佢簽employment letter,起碼齊兩份穩陣啲
T4 無寫你番左幾耐工
計唔到鐘……
冇得唔出pay slip 架喎
唔出payslip 可能係non compliance company,ircc會reject application
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞