加拿大已交PR Application等批區

1001 回覆
17 Like 21 Dislike
唔該各位手腳 我想問下
做完良民證張收據係咪要upload?
係portal唔見有地方比我upload
睇tg墨魚包又唔見有寫
唔洗
唔洗
有些人冇 upload 都取得 PR,

而有些人會在 webform upload

悉隨尊便💪
真係無乜人分享過,可能有都唔敢同人分享啦
呢兩日telegram group睇到ircc 井噴式派cpp
希望大家快啲中獎上岸
下年保守黨上到場可能又會好啲,但成個scheme都7788了
係咪又係美股/btc group 升10點= 大升,升25點= 井噴式大升,升50點= to the moon
有差唔多40-50人share 收到cpp仲未講有啲人收到但係冇喺telegram報

平日可以一日都冇一個,咁你話啦
上年8月中學歷要求放寬就入紙,搵過MP問知到assessment過晒係等final approve,等左10個幾月,尋日終於收到email,俾埋最後嘅資料,今日就已經可以confirm埋身處加拿大同upload相做PR card,收埋card就叫任務完成。大家努力。
得,但收到CPP做confirm果時到收到PR card之前就要係國內。
可以出境,無風險。帶住OWP/SP係身就OK
咩係cop 1+2?
我8月入完,就尋日收到email,俾完資料今日就portal upload相做PR card
可能指 pre-arrival letter
之前有班人要再confirm cpp
我今日收到IRCC email同我confirm我啲資料
請問申請表關於過往地址、旅遊紀錄、工作紀錄,佢嘅指示係 (1) 由18歲起,或者 (2) 由十年前起,而且以較後日期者為準。但係我又有聽聞,如果只提供十年嘅紀錄,最終 IRCC 都會嘈你,叫你補到18歲為止。有無人知道呢個講法是否屬實?
保守黨其實算係反移民

如果你下年換政府前PR 會好啲 因為會cut 晒啲做爛市既印印
如果你下年都未PR 風險好高 詳情請參看2012年保守黨一刀切取消所有PR申請
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞