[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#113 不是OLED不用

1001 回覆
2 Like 10 Dislike
請問退mon運費係咪自己出咗先, 佢再refund?
叫DHL上門收貨,點樣俾錢買?佢就會經返相同渠道退錢。
有冇人用aw3423dwf 更新咗最新嗰firmware 後用HDR peak 1000暗咗好多 有冇得rollback
我最後買rog 純粹因為有spdif out
如果唔係佢有spdif out 我會買msi, 平啲又差唔多
應該跟返你張單個billing地址,你試吓用香港999077。我之前有用集運,billing地址用咗集運倉地址。
想請教下
之前隻LG 27gp950 panel有問題拎左去換panel
換完返黎畫面上無問題, 但係每次用緊果陣都有d怪聲
類似係電容 tick一下果種聲 (唔知形容得啱唔啱)

係換完返黎先有, 又唔似塑膠冷縮熱脹既聲
麻煩巴打們幫下耳聽下係咩黎, 同埋好唔好再叫人上門睇下

定LG好
用左三年PG32UQX
應唔應該換PG32UCDM?
依家oled mon嘅hdr係咪都未夠?
你住香港?
唔喺香港買都不如學啲人大陸買
買qd-oled TV or mon等多代
今代光度都係保守
LG 27UK650
係咪唔岩打機?
日亞買AW3225QF轉香港保係咪唔包上門維修
2020年4月17日 — The LG 27UK650-W is a very good 27 inch, 4k IPS monitor with a low input lag for gaming and great SDR peak brightness.

停產咗好耐?打機就27GR93U/27GP95U
原來係咁 謝謝你呀!
本身用緊Asus VG289Q搭一隻VX229H
同時for work from home文書+打機用
嚟緊想轉用雙mon臂 因為隻22吋無vesa基本上會放棄佢

有咩好推介?
想買隻曲面49” mon
主要用黎 Mac + Win 機. PBP 咁用
想色水好d 唔太打機 唔洗高 Hz 都得
想問 phillips 49M2C8900 得唔得?
4. keep 28", 加隻aw3225qf/mpg321urx
睇你用嚟做乜
我3070照去4K ,我cod mw開返dlss都無咩問題,keep到100 up fps

當然你話要開盡曬所有特效就肯定唔得㗎喇
$3000樓下2k gaming mon有咩推介
睇你張枱size同你平時習慣 正常枱擺兩個27寸都好癲下 同埋兩個畫面差咁遠同size 沒哂意思
買隻28寸Oled番黎先再諗
MAG341CQP 呢隻2K QD-OLED 21:9 大家點睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞