[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#113 不是OLED不用

1001 回覆
2 Like 10 Dislike
啱啱早幾日買咗隻INNOCN 49" 49Q1S
240Hz 5120x1440 QD-OLED 32:9
$8,650
同spec Samsung OLED G9 一隻價錢等於兩隻INNOCN
開出嚟隻野得唔得先
望落去同Samsung個隻好似差唔多
定係我唔識分
我仲係黎緊香港
你句嘢係點
前往港澳專線途中
已經一個星期
咁即係未到中轉倉巴打幾號入手,我23號買嘅,之後28號見佢幫我轉咗單,今日送到

你有無去客服催單?
24號晚買
搵客服催咗兩次拎到轉運單但係check 唔到
照計有轉運單唔會好耐,可能拎轉單number 後三四日就會收件
有冇jdv開頭個number? 有嘅話去jdl個網track下有冇update, 京東官方俾嗰啲tracking info唔update的
26號落order 今日到咗
aw3225qf宜家新一批仲有冇氣泡問題,見啱啱開賣嗰陣好多災情
2月開始嘅批次就有貼膠膜,應該冇咩好驚,有咩事咪call dell cs
有JDV 開頭嗰個但係未找到訂單
屌鳩個客服叫佢快撚手重新寄過隻嚟, 前日買咗啲嘢用第三方嗰個集運都到咗香港
屌咗都話幫唔到
你搵邊個客服? 搵LG自營定京東客服? 試下搵京東嗰個
已經係直接京東嗰個
搞咗好耐先搵到真人
咁唯有等下 上星期停咗咁多日啲貨應該多到仆街
見新出左OLED, 電腦用3070TI
平時少打FPS, 如果想4K既話請問夠唔夠推
如果夠既話有無需要4K 144HZ, 定係4K 60HZ都好夠玩
因為4K 144打上價錢已經倍數增長
玩雙mon太貴
靠dlss行到4k 60fps左右
電子垃圾 次貨panel垃圾調較垃圾電路垃圾firmware垃圾OSD
MSI香港都係賣8999, 大陸G9賣8000, ROG PG49WCD賣9000, 你走去買INNOCN, 叻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞