[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#113 不是OLED不用

1001 回覆
2 Like 10 Dislike
到時著機望一望吧,唔用唔好抆電,佢做緊pixel refresh你抆電就仆街,乜都唔使搞由得佢stand by就ok
Ok明白,Thx
同埋我應該會賣左隻Inzone m9
到時平賣睇下有冇Mon post巴打接手
我不嬲都支持買水貨,香港十鳩幾算仲要冇貨冇售後,喺大陸啲鋪頭夠膽玩嘢一個電話佢就收皮,呢幾年夾夾埋埋換咗成十隻mon得一隻喺香港買 btw點解你唔叫間鋪直接順豐寄去屋企?打完氣柱送到過嚟冇穿冇爛
最大原因係驚運落黎個下比人亂掉同埋好似安心D上去Check埋死點先,如果送到黎先發覺有死點,驚佢唔肯退貨
全程順豐一定唔會亂掉,淘寶菜雞就難講,俾我揀一定寧願俾百幾蚊運費唔使走嚟走去,退貨方面總之你淘寶買+用官方集運(記得揀順豐),開箱拍片證明到唔係你整爛就有得退,運費方面淘寶會cover
多謝巴打,我用咗跟機塊布已經污糟咗
有冇眼鏡布牌子介紹?
想問下有無27吋144hz mon推介?
主要打機同睇下Netflix,好少玩fps
暫時睇岩LG27GR75Q-B呢隻買唔買得過?
用microfibre 都得,上面盡量唔好有塵就ok。呢個mon係好易痴指模,不過着咗mon就唔覺眼。
你嗰隻係2k
唔介意京東就去買27GP95U
睇戲買4K好啲, VX2758-4K-PRO-2 1700人仔, 但個stand冇得升降, 加200蚊買VX2758-4K-PRO-3先有升降, 但我寧願去淘寶買個新嘅Dell原裝stand, 都係百幾蚊
新買咗隻QD-OLED , 換完之後睇啲字好似有彩邊化化地是咪正常,定係我老花
正常
第一次用OLED moon,黑位做到全黑真係好正
2k 1440p會明顯d
5120*1440
都係1440p
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞