[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#113 不是OLED不用

1001 回覆
2 Like 10 Dislike
Thx
3070ti玩online game會唔會跑唔郁4k 144hz
Online game都好多隻 正常都夠嘅,3A大作4090都跑唔滿,不過跑唔滿都唔緊要嘅,開個G sync有60fps都玩到, 大不了降少少畫質
mmo個d多核optimize差
戰鬥中有60fps已經偷笑
三星 49吋 Odyssey G9 如果想買呢隻上網一搜尋好似有好多災情?
有幾貴.. 物有所值喎..
你想幾平 當初4k ips一出都係咁貴
4k oled mon一開始要幾皮野仲要得60z
呢家240hz 先$8999
我想要60hz/120hz 但平啲
買ips,其實個表現都可以接受。oled係靚嘅,但係限米煮限飯。過多幾年先買會平啲。
再平
堆ips點賣
INNOCN 伏?

用緊隻27M2U-D OK喎
SRGB縮限除左藍色有少少唔準之外
P3色域好準
標準MODE開HDR下唔差
用料差 qc差
得spec靚仔
1500人仔
出品好過dell u2723
隻27gp95u 終於到香港送緊貨
Ching係京東買?
想問下送左幾耐同幾多運費?
有d心郁郁都想買
2499 rmb
不過差唔多等左10日
同埋呢家冇左劵
係咪行貨嚟?想衝
上網睇見其他鋪仲賣緊8xxx尾
4k 240幾時有27”
Alienware 我本身都想買 但佢冇output Jack
最快明年年尾, 買部interface幾百蚊啫。。 點會為咗個jack唔買隻mon㗎
差咁多依家我睇2999
同埋想搭單問下條電源線係咪要另外買,定用轉插就得?
我收到喇,等返去開箱
Mon幾十watt買個公牛轉插都ok嘅,但一個都10幾20蚊,我建議去淘寶買volex/i-sheng IEC線, 幾蚊一條, 唔好買雜牌,一陣接觸不良短路炸埋
LM 睇開箱
想知LG個電磁爐背板掛唔掛到Screenbar
screenbar唔係一定掛到咩,反而係前面會唔會太幼邊比screen bar 擋?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞