[黃Viu有得睇] 戀愛兄妹

984 回覆
37 Like 9 Dislike
讀營養, 但似乎冇考埋營養師牌, 如果唔係應該會講? 不過我唔清楚韓國有冇營養師呢樣野
應該跟佢家姐咁講, 唔好企班男仔中間, 要企遠D
我係門外漢, 珠寶淨係識得 de beers呢D公司, imbrox係唔係韓國自家牌子
除左原生家庭, 另一原因應該係佢model職業, 平時應該大把人爭住獻殷勤, 點知今次就冇人揀, 反差太大。
雖然佢後面採訪有解畫, 話自己做得唔好, 不過我覺得屋入面即時反應最真實, 最表現到佢係咩人。
不過都只係第3集、第2次收sms, 要再多D時間觀察,
哲賢係第2集4次元反應都好搞笑
仲要專登剪世承反應, 暗示佢唔開心,
但我覺得位承當時只係發緊夢, 根本冇留意咁多
睇身高同輪廓就應該係了 冇理由佢同佢阿哥喺度鴛鴦戲水㗎嘛
今季好多人都想復合所以上節目
+1同意約會大部份好悶
景影得好靚但成個過程好公式
期待剪頭髮
介紹職業嗰陣佢短髮好型
佢而家髮型有D似日本仔feel, 但唔係靚仔,
但的確短髮明顯好樣左
哲賢短髮勁靚仔
期待佢同世承戲水
朱古力事件字幕都寫得好明白, 係比大家食, 班人係唔係文盲
短髮有啲似金材昱
係!!!
講比你聽係!班人係文盲 自己理解錯就屈9人 又唔睇字又唔用腦仲成人諗多咗
珠妍一開始已經隱性迷宰亨
見到張polaroid問邊個咁靚仔
仲好興奮有新嘉賓
我又諗起世承扮唔認得阿哥張相, 仲要扮好興奮有新仔
勁鐘意龍宇同初雅
一個勁有男人味,一個勁有女人味
喺家庭嘅角色又係哥哥同姐姐
同另一對弟弟妹妹(世承嗰pair)date嘅氣氛好唔同
仲要第一次date就提供天然暖包
可惜係初雅太忙,如果多啲時間相處就好
佢地返到屋企,個caption係
「初雅與暖包到達」
兩個細個時都承受太多, 太大責任係身上, 我反而想佢地搵返個可以照顧自己嘅另一半, 而唔駛再肩負咁多野, 雖然佢地真係好襯好有chemistry
同埋龍宇真係超charm超型
仲要運動又好,個人又溫柔
咁嘅package正到喊
互相救贖
兩個而家都冇家庭負擔,又有能力照顧自己同對方
作為女人, 我唔會想嫁比龍宇(拍拖無問題), 佢一定係極之孝順, 萬一將來有argument, 應該都會幫晒阿媽同細妹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞