[黃Viu有得睇] 戀愛兄妹

984 回覆
37 Like 9 Dislike
個節目11、12月拍可能完咗sem
允荷又要演出又要教人應該忙過初雅
懷疑有時夜晚佢冇返嚟
下集公開年齡珠妍咁細個應該唔啱佢
想繼續睇容陷愛劇情
應該難啲,日日望住個女版情敵!
啲rules我都覺得寫得太難明, 睇/聽文字我都要睇幾次 真係實行時我就明, 可能成日用 "對你有好感的人的手足" 呢類terms搞到好覆雜
我覺得主因係珠妍真係太似龍哥, 會搞到好似同龍哥date咁, 除非佢有gay傾向 正變應該唔會對珠妍出手
不過今集允荷講得啱
珠妍好似同龍宇仲似樣咗
我連睇珠妍ig都覺得珠妍係身材姣好又留長髮嘅龍宇
而且冇見過佢係屋企拎大提琴出入, 可能仲係放係原本屋企、orchestra、教琴班房(如有的話),
佢懷疑佢有啲trip唔係首都附近, 可能係郊區, 甚至唔係首都圈,
教/練完後索性唔返屋企
但係咁似樣竟然動搖唔到少爺
如果唔化妝應該更似
兩兄妹外型都唔醜, 但如果男仔識龍哥在先, 應該好難對珠妍心動, 太似樣
有次去廣州 同隔離東哥屋企公司一樣地方
少爺不如直接向龍哥出手啦 佢地唔結拜都收唔到科
韓國廣州距離係咩概念
係咪即係光州?搭大巴應該要3-4個鐘
可能自己揸車都唔會快得幾多? 應該會去D中途站停一停休息下,
教/練完琴一日再揸車幾粒鐘好攞命
我估係比較近首爾嘅新都市
去光州嘅話ktx車程來回都大半日
未計實際工作 點返得切屋企
同南揚州差唔多
大概係香港仔去到上水咁?
香港交通咁發達我估香港仔到上水坐的士都要1-1.5粒鐘?
韓國廣州係市郊地區, 應該冇咁多燈位, 我估會快D
BTW, 但我見其他演出者聽到廣州後, 佢反應係好遠, 我估應該再遠D, 又或者交通唔方便, 所以先有呢種反應
係 首爾衛星新都市嘅交通網未發展好
首都圈車又多容易塞車
最記得rm初期 光洙住南揚州
有個任要分隊揸車接隊員
鐘國同HAHA鬧佢住咁遠
隔離在錫去埋日山接咗瞓死嘅矇智都跑贏
今集睇完我係女都愛上咗智媛
成個人勁有主見頭腦
好清楚自己需要乜嘢亦好識睇人
對住正爕嘅質問都好有條理對應
又幫到世承釐清佢嘅疑問
允在真係好似細佬
直接係所有人同interview嗰度講多謝大家我一定會先結婚真男人 好進取
光州好遠喎 一南一北
應該仲遠過香港離開廣東省
我睇到我笑咗
佢兩個成日互串真係好好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞