[黃Viu有得睇] 戀愛兄妹

984 回覆
37 Like 9 Dislike
其實唔係因為感受唔到而支持宰亨珠妍
而係單純覺得一個女仔咁進取去追一個男仔好勁
想佢成功
Feel唔到異性好感+1
但估唔到在亨人間清醒到咁快劃清界線

同埋大家都錫珠妍想佢開心
佢今集冇得約會係勁失落有啲慘
其實睇得出宰亨係對屋仔所有女性無明顯好感
但係佢對珠妍應該比其他女仔多少少
睇咗呢兩三集,佢上節目嘅目的明顯似係睇住個妹同埋真心想多啲時間同細妹相處
睇咗上一集公開家庭啲片 估計兩兄妹唔係一齊住
同埋宰亨應該好忙
佢哋兄妹房傾計睇得出佢真心好錫個妹
兩兄妹互相提醒真係唔錯
我就覺得宰亨咁做幾好 多咗無呢個選項真係好好
世承2次都無收到短訊,都知咩料啦。第一次就話約會後禮貌短訊俾第2個啫。今次無約會都收唔到,都知咩事。好彩佢今次無傻更更send俾正燮
今集好好睇,
男5人格魅力好正, sms係目前我最鍾意, 簡單直接, 同表白無分別,
兄妹只有一人可以去date設定亦好好, 發揮到戀愛兄妹主題,
而且佢地可以私下傾計, 同樣表達到you are not alone,
龍哥兄妹亦好正面, 宰享唔揀阿妹, 兩人都好清醒係因為宰享之前冇"無"呢個option先被逼揀人,
人唔係餅乾, 唔可以通過哭鬧得到, good job龍哥
宰享亦好正, 佢話自己好直接, 唔需要透過爭取dating機會去表達心意, 所以讓機會比細妹,
世承雖然愛得快, 但亦好清醒, 發覺唔對路及時抽身,
今集呢D對異性相處方式係好健康嘅戀愛關係
你總結得好好
viu出片未 想睇
少爺睇人真心勁, 亦好好彩世承有呢個哥哥, 而世承亦肯聽哥哥意見
me2, 從來唔覺宰亨對屋內任何女仔有feel,
但佢魅力真係越來越強, 越來越鍾意佢
發覺除左戀綜狗血劇情外, 原來正面劇情都可以咁好睇
好彩今次有得揀唔
前一晚因為約會match send畀世承
後訪話約會破局好可惜但send畀其他女
而其他人都有因為約會唔到
覺得可惜而send msg畀原本約會對象
今集尾智媛望住在亨有心心眼
細妹又助攻
希望佢哋有機會發展下
完全冇
3次dating全部都唔係在亨自己揀
message全部都係date後send
好明顯在亨冇主動出擊過
而且上兩期真係發現在亨同珠妍係零共同話題
在亨拋過幾次話題珠妍都係接唔住
珠妍對在亨嘅鍾意比我感覺完全係追星feel
唔係男女嗰種心動
你睇世承對正燮嗰種直進都係有來有回有留意對方動向有情緒牽動
珠妍純粹係我好鍾意佢我想得到佢
更多係考慮自己有幾鍾意佢 冇諗太多在亨鍾唔鍾意佢 點樣爭取在亨嘅鍾意
其實大家都係估估下
允載係直接對住外人講自己鍾意允荷
允荷好靚
仲影到正燮好高
我覺得佢係似對妹妹嗰種對珠妍好
戀綜拍到咁真係好正
有溫情,有愛情,有友情,有兩性對愛情嘅睇法
成個節目好多元化!
其實換乘3嘅失敗就係因新團隊忽略曬呢啲元素中間嘅關係
我諗係異性朋友,未到阿妹
有影到正燮好高咩
半身都淨係高允荷唔夠半個頭
覺得睇落高過平時
正燮果然係唔適合企喺任何男嘉賓隔離嘅男人
覺得平時高啲
自己一個嗰陣
正變除左矮,好似比例都麻麻地,腰長腳短,
不過本身矮就唔方腳長嘅
男5今集先見到佢好高大,而且腰短腳長,感覺上同龍哥一樣高
終於有人講出嚟,我見呢度好多呢pair嘅支持者
但得罪講句,直至尋日嗰集覺得宰亨一直都係對任何人冇好感
同埋再賤格啲講句,我覺得珠妍唔係太襯得宰亨

Btw, 允允CP 比想像中好睇
同埋允允呢兩家人 都幾期待佢哋之後會有dating
佢第一次send比珠研個msg係邊個食左我雪櫃條蕉
就知佢係黎搞笑
之前仲有人吹正燮174-175
我覺得佢應該仲矮過168
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞