[黃Viu有得睇] 戀愛兄妹

984 回覆
37 Like 9 Dislike
佢嘅魅力在於人間清醒
好多都睇得好通透
亦都好清楚點樣做可以將傷害減到最低
終於完啦?
最好笑係有幾次允在自己串智媛先
智媛疾返佢佢又即刻認同唔再駁嘴
廣州市(又名京畿廣州)同光州廣域市兩個地方嚟
廣州市係首都圈入面既
如果由江南出發既話無論揸車定搭地鐵都係45分鐘左右就到
允在好直球,即刻令個節目有返啲戀綜感覺

唔明點解哲賢唔知堅定選擇初雅的人係龍宇

由上一期開始應該收到信息知係邊個揀左家姐

要快啲再打散啲人,宜家好多僵局,俾佢地自由約會就最好
好中意允荷,覺得佢都好清醒,無論係睇透細佬定係自己心意
睇佢同允載真係幾襯,佢拉琴好勁但有少少生活白癡,允載就好識照顧人同埋幾體貼,幾互補到,希望年齡唔會令允載卻步
我知 不過見佢凌晨就走左出去
所以覺得似去左好遠既光州
佢倆兄妹都好清醒
真!好驚呢樣
正!條鯰魚真係直進男
允荷多咗鏡頭,即刻get到佢
不竟佢飲酒嗰陣話理想年齡差係1-2歲左右
啲童年照推斷允荷應該33-4左右(?) 允載當完兵大學畢業後再返韓國幫屋企手3年左右 加埋出國讀書比多1-2年buffer 估計應該只係28-9
允載 94年 30歲

允荷 89年12月 當90年啦 34歲

年上4歲
允在允荷宰亨智媛
4年都可接受啦 希望唔會受影響
突然發現宰亨成日唔覺意打亂制作組嘅plan
第一集邱比特信簡咗阿妹嗰封
早兩集變身燒肉大師搞到允載冇機會上場
今集約阿妹去秘密基地傾計搞到其他人變咗係一樓聽電話
繼續sweet(緊張)落去啦
1樓聽電話都唔緊要, 但1樓當時有其他人, 結果提早知道有新遊戲
如果叫佢地出門直接講新rules可能仲好D, 因為可以見到成班傻仔聽唔明rules時, 不停問工作人員, 然後班工作人員應該好無耐+忍笑樣, 聽錄音都咁搞笑, 真人面對面應該仲搞笑
燒肉大師簡直係經典
忍唔住上咗b站補番wavve片段
原來都幾多嘢係電視版冇播
睇得出正燮個人好自我 好勝心好強
佢係要贏多過care對方感受 (eg初雅飲完洒攰到咁都唔比佢休息 剩係顧住自己無收到msg 龍哥一定唔會咁做)
戀綜四圍識人 睇下邊個岩自己好正常
但由佢果陣比哂signal比世勝(禮物 sms 表示妒忌 各種示好)等世勝沉哂船 點知到頭黎用盡心力去追初雅果下 以經唔想睇佢果part
希望世勝聽佢哥講 睇真d呢個人先
呢套個題材真係好好 我甚至覺得佢講親情同家人相處果part好睇過佢地之間戀情發展
可惜我d fd都無興趣睇
我覺得正燮無170
一開波全部人返屋企嗰幕龍哥攬一攬佢
龍哥個頭係可以喺佢個頭上面 嗰到都十幾cm
喺廚房正燮企龍哥前面 連龍哥膊頭高度都未到到
168無sd msg 俾世承 但又想世承sd 番俾佢?
佢自我中心都幾強大
所以對佢真係無咩好感
自己同女5飲酒彈琴又心動 msg都係sd俾女5
仲單方面希望世承對佢一路單方面付出?
佢性格真係麻麻 讓手足dating又覺得係唔想同佢date
諗嘢永遠由自己出發無同理心 好自我
我唔理解係哲賢點解成日幫168拉票
明明龍哥都好明顯 msg又無停過俾初雅
好失望係諗住佢哋可以date結果要讓手足
搞到又少咗次dating可以俾初龍傾深入啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞