[黃Viu有得睇] 戀愛兄妹

984 回覆
37 Like 9 Dislike
唔係星期六先有得睇咩,照計應該連片都未有wor
Sor, 以為入左淚之女王post 禮拜六日好忙,撈亂晒播放時間
今晚睇兄妹
聽日睇換乘
聽晚睇女王
換乘幾時大結局,我已放棄左,諗住睇結局算
我直程係覺得就算而家估唔到邊隊會復合,我最後都唔會care 仲要係你問返我真係完全冇一個約會係有記憶點…
反而第二季你會好緊張,到底海恩係咪真係會換成定係復合呢?
同埋都係嗰句戀綜就真係算啦,你諗吓第二季泰伊同奈言火花都好勁,點知完咗咪又係冇一齊到
下個禮拜~~
完全唔知點解要成20集咁多 倍速要嫌慢
同埋每次個禮拜六日我第一個一定係想睇戀愛兄妹先之後就金秀賢嗰套
換承3已經係去到最後
仲有講漏咗一樣嘢主持人真係好緊要
換承嗰啲主持人講嘢就下就吓又唔講,重點無啦啦又飛去佢哋講一啲勁無謂嘅嘢完全唔知想點…..
有啦,啱啱睇完
今集無咩戀綜feel

劇透
終於公開左邊個係兄妹
親家聚會好好笑,製作組咁都諗到
少爺仔喊到小朋友咁好可愛
私心想睇宰亨同智媛約會
期待,我鍾意睇兄妹情多過戀愛 雖然今季戀愛線比換乘更有睇頭
佢哋都好難
冇諗過第三季咁難睇 見佢哋成日幫啲人兜都好冇癮
上季佢哋睇到勁投入
賢圭指定海恩約會個個拍晒手
啲約會真係好無聊
有幾pair已經約3次,有啲人一次都未約過
完全冇自由意志,所有約會都係由手足操縱/隨機
你既然要強制,強制大兜亂每個人都要約一次先知啱唔啱feel啊嘛
一係你就完全唔干預,由得佢哋根據自己心意去約,三人行就打一交先
我都想睇智媛在亨
智媛都開到聲想約,都係冇機會
而家先做到一半,應該仲有機會

預告泳池個pair都未約過, 好好奇點發展到咁
點解公開兄妹都會睇到喊㗎
智媛同啲人熟咗性格好得意
想睇佢同宰亨+1
智媛允在家庭好東亞家庭,唔識表達愛意,父母子女手足之間都扭扭擰擰咁
前面4組家庭關係太夢幻(好羨慕世承在亨家庭)
呢種更加貼近我識得嘅家庭
而且允在係唔想上節目,為咗個妹先上,自己都覺得對比其他人輸晒冇咩自信
唔知點解好代入到允在嘅心情
覺得遲啲應該會有
之前嗰啲都係隨機
只係咁啱有啲約返同一個人
得智媛遲入住先有指定約會
江原道旅行更加強制約新人

始終節目設定係同兄妹姊弟一齊參加戀綜
佢哋幫手揀約會對象都係合理操作
又有畀時間兄弟姊妹溝通互相了解下心意

我哋觀眾會想睇晒所有配對約會
但如果你係參加者
當你細妹話鍾意龍哥
你會唔會因為佢哋已經約咗三次
就夾揀個新人畀佢
我諗應該唔會

想睇哲賢世勝 宰亨初雅/智媛
全部互選,好和平
睇完呢集覺得少爺仔係呢個節目最清醒嘅人
佢真係好正
後期訪問佢講嘅每一樣嘢都好好

初龍不如原地拍拖啦
期待下集究竟點揀去約會
允在係i人, 呢種男主角式出場真係只適合e人或者原定最後加入嘅哲賢,
又或者好似換乘2賢奎,
允在出場變到好搞笑
少爺越睇越討喜想睇佢同智媛/初雅約會
我都想睇哲賢世勝date, 之前行公園好似冇乜火花, 會但覺得佢地應該會夾
有無人仲未睇得慣哲賢個新髮型
好似一pat淋哂嘅拉麵
佢露額頭好睇好多, 後面採訪時已好左, 但都係長髮時好睇好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞