[黃Viu有得睇] 戀愛兄妹

984 回覆
37 Like 9 Dislike
龍宇同智媛dating會唔會剪得太長
有少少悶反而想睇多啲允荷哲賢/龍宇初雅/哲賢世承
等咗成個星期龍宇初雅
不過 龍宇一心send比初雅
同正燮妒忌式咁問世承
呢兩個行為我都幾鐘意
反而主持覺得咁樣唔係幾好
我都覺得主持咁講有啲唔太好
本身呷醋呢個行為都係flirting好正常
但佢一邊chur世承一邊去flirt初雅就太雙重標準
坐車問完咪算
食飯都仲繼續chur feel到世承尷尷哋唯有傻笑hea過去
事後訪問都睇得出世承覺得有負擔仲內內哋疚
自己妒忌搞到個女仔唔舒服
比我就out咗佢
我反而覺得龍宇對佢就真係唔上心
每一句都唔係發自內心咁樣
普通傾計都叫flirt?
同埋唔好雙重標準
世承同哲賢咪一樣有傾
其實有咩問題 唔通唔同其他人交流咩
你都識講世承咪又係傾計 chur乜春
講完又講真係好撚小氣
的確每個人唔同
不過我自己幾受呢套
(如果真係對呢個男仔有興趣嘅話)
喺車度問完餐廳仲繼續講
見世勝笑唔出就話 講笑啫
坐車問完就算啦, 食飯仲繼續講真係又ON9又小氣, 但世承好似仲好沉正夑
呢d 女方本身係 鍾意既,就有小小嬲得黎 又會好sweet咁既
所以還好啦
可能現實中都識呢啲小氣鬼
唔夠人講就會話自己講笑 笑返你做咩咁認真
同埋佢成日訪問都話唔確定世勝100%向住佢
世勝淨係同過佢約會仲有私約
短訊又每日都send畀佢
都話人哋唔係100%向住佢
都係想合理化自己成日喺世勝見到嘅情況下撩其他女仔
雖然我上帝視角睇但世勝沉晒船嘅眼神呃唔到人啦
正燮呢集扣好多分
所以咪屌佢雙重標準
呢頭係咁jer住世承 嗰頭自己又去date初雅
然後interview話世承對邊個都好 唔覺對自己全心全意
除非佢覺得世承收兵收到周圍派自拍
呢下擺明詐傻扮懵
佢講世承 對邊個都好 唔覺對自己全心全意,個個timing 我認為無上帝視角下 都正路wo
佢後面先收到自拍加信架

佢後面都係講點解想date 初雅ja
首先interview起碼第二日之後
然後date初雅係收信後
呢家人真係好有愛
竟然真係有reaction
個嫌棄樣
重點係宰亨有like 呢個po
呢家人真係好正 明明好着緊大家但係都要特登唧個嫌棄樣好好笑
又未去到jer住嘅
係班主持落太多msg影響到觀眾觀感
冷靜少少諗下 其實佢全日返工做present
放工問下其他出演者去咗邊有咩玩好正常
但係問問下兩個都笑咗
係因為兩個本身有火花
自己feel到有啲似男友審女友咁
世承interview都笑自己搞到好似同男友辯解咁 明明正常同正燮講返就得
喺車到好明顯個話題已經完咗
佢餐廳重提已經係jer住
完全唔明去散步仲有咩好交代要一講再講
唔撚使feel啦 佢根本就審犯咁審
好笑就唔使deadair6秒啦
兩個鳩笑只係掩飾尷尬咋
直至電話嘅interview揀人都仲要搵世承就藉口合理化自己嘅行為
你唔想釘死喺一條船到咪大大方方認囉
戀綜周圍date好正常
搵女仔做藉口佢咁做我都可以咁做真係好撚cheap

最後唔好將個責任擺落女仔到
明明自己咪撚一問再問就冇呢件事
反而怪女仔冇搲爛塊面屌佢係女仔問題
咁作為製作組班人會問番佢當時當刻發生乜事,點解咁諗架麻

如果下下都將D野撈埋晒一齊,唔引導佢講出個陣既感受 就係PD問題啦
佢全集interview都係圍繞住世承可以接觸其他人所以佢都會去接觸其他人
包括後面㗎
完佢收完封信之後interview個態度係零分別㗎
啱啱睇到哲賢打電話嗰到爆笑咗出嚟
個樣好cool但好大反差萌
最鍾意龍宇大哥之後係佢又成日做電燈膽勁好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞