[黃Viu有得睇] 戀愛兄妹

984 回覆
37 Like 9 Dislike
點解同換乘2嘅賢圭差咁拿遠literally真係搵咗一個似魚嘅男嘉賓
完全係世承講嘅壞男人look
佢係呢度點溝到女
我都睇唔透
一出場就咁粗魯
話晒都上緊節目吖
佢成個人比人感覺都好差
個眼神、表情 惡人樣嚟
最尾燒肉笑死
平時睇韓綜啲人好浮誇咁去搞笑
佢完全唔使出力就做到效果
靚仔+搞笑贏晒
唯一可惜係冇明確loveline 如果有loveline真係冇得輸
想睇智媛同在亨換乘戀愛
佢同其他人感覺都幾唔同
外貌嚟講正燮都唔算好靚仔啫
但佢同智媛啲對話幾好笑幾貼近現實
同埋佢哋加拿大留學性格上應該係純品(?)啲
覺得珍珠揀人揀咗咁多季應該揀到有啲心得
賢圭太強啦
紅到有流行語 節目又扮佢兩個
但倒轉 佢個妹係有d殺傷力,可惜佢一開始簡左最堅定個個
剛睇左ep6開頭,
頂, 原來男5真係咁醜, 大家冇誇張要,
佢一開始係側面, 我覺得唔差架, 點解正面搞成咁
萬眾期待嘅龍哥初雅dating竟然安排係大排檔
原來咁早舖排烤肉大師係呢個用意
烤肉呢part真係由頭笑到尾, 劇本都寫唔到出來 真心節目組要額外加人工比宰亨
雖然新仔真係醜, 但佢性格又幾OK, 起碼冇同其他4個男仔重疊,
新女、龍哥應該好心累
你唔可以拎神同人比
作為男人佢根本本應天上有
真!個個都好過佢
攝製隊好pro, 我發覺第5對兄妹特別多側面shot 側面真係佢地最好睇角度,
佢地阿媽都唔差, 塊面都唔係好大, 咁兩兄妹應該好不幸似晒老豆
BTW, 佢地之前未正式拍攝, 一齊訪問時, 阿妹冇咁濃妝, 即刻覺得同阿哥似樣返, 咁阿妹其實都唔係靚 濃妝救左佢
我都覺得新仔唔係咁差 佢阿妹都有講阿哥之前拍拖比佢個fd食住 夾肉mission個到覺得佢真係好怕羞

同埋佢兩個先至係正常兄妹相處模式
而兄妹相處 同對自己另一半可以好唔同
其他幾對 特別係初龍兩邊兄妹 我覺得係因為共患難 先特別有愛
我都覺得新仔冇乜野,現實中好多兄妹先係咁相處
我信pd 眼光,暫時出左場一集,新仔性格已好突出
龍宇同初雅真係好襯
一個講自己姓咩
一個直頭講埋細佬個名
咪係 已經見到好多人話因為新仔無辦法再繼續睇落去
試問有幾多兄妹真係咁好聲好氣咁sweet㗎
一般兄妹係平時唔交流 理得你
一交流就爆粗貶低你寸下你樣衰化妝濃嗰d
你估普通戀綜咩 宜加唔包裝自己真實d都唔得
新仔都認自己醜樣 話其他仔幾靚仔
使唔使咁大惡意救命
終於明點解當初PD想初雅兩姊弟做鯰魚兄妹啦!
佢哋真係好正

不過依家呢對兄妹都好正
現實到爆
龍哥真係用同阿妹去旅行嘅心情同世承玩!
呢集好撚正
黃viu今日通常幾點會有得睇?
佢同阿妹互動好好笑
好期待佢喺屋仔見到阿妹同人哋曖昧個樣
那個男人看上去要把肉全烤了
勁好笑
節目組真係好識玩
點會諗到鍾意邊個女仔就俾盤肉佢呢條橋
鳩得嚟又好match男五職業
好想宰亨同智媛約會一次
對新仔冇意見
戀綜啲嘉賓本來就係素人 新仔咪exactly普通嘅阿哥
但期待允荷有得約會
應該係本身果4個太高汁 有期望落差姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞